Horoszkóp 2018. szeptember 22.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban még a tabunak számító témák is megbeszélhetővé válnak. De az is lehet, hogy olyan valakivel találkozol, akivel öröm lesz a kommunikáció. Utazás nagyon jól sikerülhet.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Kiváló a mai nap arra, hogy megszabadulj mindattól, amire már nincs szükséged, és amely csak a helyet foglalja. Ha vendégségbe mész, akkor olyan ajándékot vigyél, amelyet te is szívesen elfogadnál. Balesetveszélyes a nap, légy óvatos!

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Jó alkalom kínálkozik a mai napon arra, hogy megbeszéld a dolgokat azokkal, akikkel valamilyen formában „egy csónakban evezel”. Például ilyenek a családtagok, a kollégák vagy a barátok. Most remekül tudsz kommunikálni.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Amennyiben teljesen őszintén és becsületesen jársz el másokkal szemben, szót tudsz érteni a környezetedben élőkkel, akkor meg tudod valósítani mindazt, amit tervbe vettél. Felbukkanhat valaki az életedben, akivel később barátok lehettek.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Egy hullámhosszon lehetsz saját és mások érzelmeivel, így nagyon jól megértheted magadat másokkal, illetve te is megértesz másokat. Kiváló alkalom kínálkozik a befelé tekintésre, az önvizsgálatra. Egy probléma is megoldódhat ma.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A sors a mai napon olyan helyzetbe hozhat, amelynek hatására javítani tudsz a különböző kapcsolatokon. Különösen a nőkkel kerülhetsz érzelmileg egy hullámhosszra. De ma egyébként is mindenki szívesen szóba elegyedhet veled.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Érzelmeidnek a mai napon adj hangot. Ne fojtsd el azt, amit érzel. Megeshet, hogy érzelmileg annyira felkavart állapotba kerülhetsz, hogy olyasmit is kimondasz, amelyről korábban úgy vélekedhettél: mindez lehetetlen!

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Valaki rád bízhatja a titkát, amelyet akkor is meg kellene őrizned, ha a kimondásával, a továbbadásával előnyös helyzetbe kerülnél. Kedvez a nap a nagyobb utazásoknak, illetve azoknak a megtervezésére. Gyermekeddel légy következetes.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A logikus gondolkodás a mai napon nem tartozik az erősségeid közé. Viszont a megérzéseid tökéletesen működhetnek, amelyre hallgatnod kellene. Különösen akkor, ha a párkapcsolat terén nem alakul minden úgy, ahogyan szeretnéd.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ha a mai napon dolgoznod kell, akkor nem lesz okod panaszra, mert nagyon jó teljesítményt nyújthatsz. A felettesed is elégedett lehet veled. A rangban feletted állókkal minden olyan dolgot meg tudsz beszélni, ami főként neked fontos.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ma könnyedén meg tudsz beszélni olyasmit is, amit máskor szörnyen nehéznek találhatsz. Egy kis pletykálkodás is jó hatással lehet a kedélyállapotodra. Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel szervezz közös programot, ami szintén jókedvre hangolhat.

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy olyan valaki iránt érezhetsz mélyen, aki nem viszonozza ezt. Érdemes lenne olyan valakivel beszélni erről a problémáról, akinek a véleményére adsz, aki tisztán látja a helyzetedet és őszinte veled.