Horoszkóp 2018. szeptember 21.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Fontos dolgok kerülhetnek a mai napon terítékre, és az is lehet, hogy egy régóta halogatott ügynek kerül a végére pont. A házasságokban, régi párkapcsolatokban tökéletes lehet a harmónia, mindent meg tudtok beszélni.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is megtörténhet, hogy visszautasíthatatlan ajánlattal keresnek meg. De az is megeshet, hogy a kollégáid között van az a személy, aki miatt az életet hirtelen könnyebbnek és jobbnak érezheted. Pénzügyeid pompásan alakulhatnak.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Vigyázz, mert a mai napon nagyon hamar elfogy a türelmed! Különösen, hogy valaki olyan dologgal állhat elő, amely felháborít. Ha meg tudod őrizni a nyugalmadat, akkor nem történik olyan dolog, amelyet nagyon nem szeretnél.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A szerelmi kapcsolatokban most még az is előfordulhat, hogy közösen szövögettek terveket a jövőtökről. Ha együtt éltek, akkor olyan dolgokról eshet szó, amely elsősorban neked fontosabb. Pénzügyeid pompásan alakulhatnak.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Olyan mázlista vagy, hogy bármihez nyúlsz, az arannyá változik. Most még olyan kollégát is meg tudsz győzni a magad igazáról, akivel a kapcsolatod nem nevezhető ideálisnak. Érdemes lenne nagyobb vásárlást a mai napon intézni.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is lehet, hogy olyan titok jut a tudomásodra, amely miatt hirtelen úgy érezheted: feje tetejére áll a világ. Próbáld megőrizni a híres nyugalmadat, és akkor nem történik olyan, amit nem szeretnél. Ha szülő vagy, légy következetes.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A környezetedben a mai napon több a rosszindulatú személy. Vannak olyanok, akik a szemedbe mosolyognak, dicsérnek, de a hátad mögött áskálódnak. Ezért nagyon fontos, hogy ne higgy a hízelgőknek, és tarts hét lépés távolságot mindenkivel szemben.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A baráti kapcsolatok fontosabbá válhatnak, mert ezeknek a segítségével könnyebben elérheted mindazt, amit szeretnél, amire vágyakozol. Ha utazol, vagy most tervezed a későbbi útra kelést, akkor ezt a lehető legjobbkor teszed.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A baráti kapcsolatok mindennél fontosabbá válhatnak, hiszen ezeknek a személyeknek a támogatásával érhetsz el könnyebben kiválónak bátran nevezhető eredményt. A munkahelyeden történő változások téged is érinthetnek.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Amennyiben a mai napon kerülne sor a feletteseddel kommunikációra, akkor ez a lehető legjobbkor történhet. Hiszen a főnököd most nyitott feléd, és amire korábban nemet mondott, arra most bólinthat. Valakinek a dicsérete jól eshet.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Olyan dolog történhet a mai napon, amely nagyon jó hatást gyakorolhat a jövődre. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van. De az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akinek a tanácsát érdemes lenne megfogadni.

Halak
II. 19. – III. 20.

Az egészségedre, a testi épségedre figyelj most jobban, mert betegség vagy baleset átmenetileg kivonhat a forgalomból. A munkahelyeden átalakulások várhatók, amelyek érinthetik a te állásodat is. Nagyobb vásárlást ma intézz.