Horoszkóp 2018. szeptember 20.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A házasságokban, régi együttélésekben fontos téma kerülhet megbeszélésre. De az is lehet, hogy a szerelmi viszonyok most napvilágra kerülhetnek. Senkitől, semmilyen ügyben ne kérj tanácsot, mert amit kapsz, az inkább az ártalmadra van.

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon minden idegszáladdal a munkára kellene koncentrálnod. Mert pompás eredményt érhetsz el. Ha állást kívánsz változtatni, most kellene a tettek mezejére lépni. Kolléga nagyban hozzájárul ahhoz, hogy jó legyen a kedved.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek miatt úgy érezheted, mintha hájjal kenegetnének. De az is megeshet, hogy a párkapcsolatban alakul több minden a kedved szerint, és válsz ezért bizakodóvá.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Izgalmas lehet ez a mai nap, amikor rendkívüli kreativitás lehet rád a jellemző, és amely miatt elismerésben is részed lehet. Kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának, és még a kiállhatatlan rokonnal is jó kapcsolatot ápolhatsz.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Annyira jól tudsz kommunikálni a mai napon, hogy talán homokot is el tudnál adni a sivatagban. Ezért a fontos megbeszéléseket, szerződések kötését, ingóság vételét és eladását a mai napon kellene megejteni. Utazás is jól sikerülhet.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A pénz úgy vonzódhat hozzád, mint mágnes a vashoz. De nem csak anyagi ügyeid alakulhatnak pompásan. Több dologban is olyan sikeres lehetsz, hogy a környezetedben élők úgy gondolhatják: megfogtad az Isten lábát.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A protekció, a gyümölcsöző kapcsolatok talán soha nem voltak még annyira fontosak, mint a mai napon. Ezeknek az ismeretségeknek köszönhetően az életed olyan kerékvágásban folytatódhat, amely nagyon elégedetté tehet.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Elérkezett a pillanat, amikor olyan sikeressé válhatsz, hogy többen úgy gondolhatják: Fortuna istenasszony támogatását élvezheted. Szó, ami szó, roppant szerencsésen alakulhatnak még a régóta halogatott ügyeid is.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Kellemesen alakulhat a mai napod, hiszen több dolog a kedved szerint alakulhat. Illetve egy régi vágyad válhat most valóra, amely miatt örömödben talán a föld felett lebeghetsz néhány méterrel. Barát viselkedése boldoggá tehet.

Bak
XII. 22. – I. 19.

A munkában, megélhetésben történhetnek olyan dolgok, amelyek miatt más színben láthatod a világot és benne a saját helyedet. Még az is lehet, hogy olyan valakinek a dicséretében lehet részed, akinek a véleménye fontos a számodra.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha utazol, pompásan érezheted magad. Ha tanulmányokat folytatsz, minden okod meg lehet az örömre, mert az agytekervényeid az ötödik sebességbe kapcsolhatnak. Közlekedés veszélyeket tartogat, légy sokkal óvatosabb.

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy amire már egy ideje vágyakozol, az most teljesülhet. Viszont baráti kapcsolat miatt csalódottá válhatsz. Érdemes a mai napon olyan ügyeket bonyolítani, amelyet talán egy ideje halogatsz. Felbukkanhat az exed is…