Horoszkóp 2018. szeptember 19.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Történjen a mai napon bármi, nem szabad kapkodni, mert a hirtelenkedésnek komoly, negatív anyagi következményei lehetnek. A baráti kapcsolatok próbatétel elé kerülhetnek, és megeshet, hogy miattad kerülhet sor szakításra.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ha nem akarod kivívni a felettesed haragját, ha nem akarod, hogy útilaput kössenek a talpadra, akkor a munkahelyeden kötélidegekre lesz szükség. Meg kell próbálni ellenállni a kísértésnek, hogy te legyél a megmondóember.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha vannak titkaid, azokra most nagyon kellene vigyázni, mert ha kitudódnak, akkor óriási botrányra és szakításra van kilátás. A munkában, megélhetésben olyan helyzet jöhet létre, amely a biztonságérzetedre nagyon jó hatással lehet.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Kiváló a mai nap hivatalos ügyek bonyolítására. Különösen, ha ezek bankkal, biztosítással, hagyatékkal vagy üzlettársi részesedéssel kapcsolatosak. Régi kolléga is feltűnhet a színen, de az is lehet, hogy fantasztikus ajánlattal kereshetnek meg.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy valaki hátba támadhat. De az is megeshet, hogy olyan dolgok történhetnek, amelyek a jövőddel kapcsolatosak. Több teher is nyomhatja a válladat, de semmi sem tart örökké. Ennek a nehéz helyzetnek is rövidesen vége lesz.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai napon kiderülhet, hogy külföldön sincs kolbászból a kerítés. Ha jelenleg egy idegen országban történő munkavállalást fontolgatsz, akkor ne dönts még. Várj még egy kicsit, mert az idő ebben a témában most neked dolgozik.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A szerelmi viszonyok megmérettethetnek és előfordulhat, hogy könnyűnek találtathatnak. Ha nem akarsz szakítani, akkor próbálj meg alkalmazkodni, bármilyen elképesztő helyzet jön létre. Pénzügyeid pompásan alakulhatnak.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Mindig is jól értettél a manipuláláshoz, ennek a képességednek most nagy hasznát veheted. Neked kedvezően irányíthatod a dolgokat, és elérhetsz mindent, amit csak akarsz. Barátnak légy a segítségére, főleg, ha tartozol neki.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Akkor érhetsz el jó eredményt, ha képes leszel a bólogatásra. Ha nemcsak a felettesedet tömjénezed, hanem kollégát is dicsérsz. Ha állásváltoztatáson töröd a fejed, akkor várj még, mert rosszabb helyzetbe kerülhetsz, mint amiben vagy.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt extra kiadásra kerülhet sor. Ha vállalkozó vagy, akkor a könyvelésed kiadás oldala mutathat most nagyobb mozgást. Ha utazol, fantasztikus élményben lehet részed, ha tanulsz, jó formában lehetsz.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha szülő vagy, akkor következetesnek kell lenned a gyermekeddel, mert csak így érheti el azt az eredményt, amellyel te elégedett lehetsz. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társaddal a viszonyod az eddiginél sokkal szorosabbá válhat.

Halak
II. 19. – III. 20.

Az lenne a legjobb, ha úgy állnál a munkához, hogy más is hozzáférjen. Vagyis nem neked kell minden feladatot ellátni, hagyd a kollégákat is érvényesülni. Édes kis házi kedvenc boldoggá teheti a napodat. Utazás nagyon jól sikerülhet.