Horoszkóp 2018. szeptember 18.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Nem kedvez az idő pénzzel kapcsolatos megbeszéléseknek. Szorosabbra kellene húznod a nadrágszíjat is, mert olyanra adhatsz ki, amivel megcélozhatod a kukát. A baráti kapcsolatok akkor működhetnek, ha nem vagy erőszakos.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is előfordulhat, hogy olyasmi történik, amely miatt az idegeid hirtelen megfeszülhetnek. Próbáld megőrizni a híres hidegvéredet, mert így tudsz felülkerekedni a problémákon, és olyan döntést hozni, ami a hasznodra lehet.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Könnyen megtörténhet, hogy váratlan helyzet elé állíthat a sors. De az is megeshet, hogy elképesztő hír juthat a fülecskédbe, és egyik döbbenetből a másikba eshetsz. Utazás során a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogy tervezed.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Soha nem volt még aktuálisabb a régi mondás, miszerint az a fontos, hogy egészség legyen, a többit majd megvesszük. Ha orvosi vizsgálatra kerülne sor, ne aggódj, mert jó kezekben leszel. Titkos szerelmi viszony feldobottá tehet.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban feszültté válhat a helyzet. A munkahelyeden próbálj meg alkalmazkodni, különösen a rangban feletted állókhoz, mert bizony kihúzhatod a gyufát. Pénzügyeid jól alakulhatnak.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ha külföldre utazol, olyan váratlan helyzet jöhet létre, amelyet talán egyedül nem tudsz megoldani. Ha tanulmányokat folytatsz, jó formában lehetsz, mert agytekervényeid az ötödik sebességbe kapcsolhatnak. Pénzedre jobban ügyelj.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy az állatövben a mai napon te leszel a legszerencsésebb. Ha párkapcsolatban élsz, akkor egyik pillanatról a másikra jöhet létre elképesztőnek bátran nevezhető helyzet. Próbálj meg higgadt maradni, így a legrosszabból a legjobbat hozhatod ki.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha párkapcsolatban élsz, előfordulhat, hogy a társadnak munkahelyi problémája akadhat. Mindennél nagyobb szüksége lehet most a te kitartásodra, az erődre és a tanácsaidra. Hiszen te most kristálytisztán láthatod az ő helyzetét.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A munkában, megélhetésben történhetnek olyan változások, amelyek érinthetik a te állásodat is. De kiváló az idő költözésre, vagy olyan megbeszélések folytatására, amelyek a munkáddal kapcsolatosak. Kolléga támogatását is élvezheted.

Bak
XII. 22. – I. 19.

A mai napon minden idegszáladdal a pénzre kellene koncentrálnod, amelyből nincs annyi, amennyi elég lenne. A szerelmi kapcsolatokban úgy érezheted, mintha lőporos hordón ülnél, amely bármelyik pillanatban felrobbanhat.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy hatalmába kerít az érzés: milyen jó lenne, ha se rokona, se ismerőse nem lennél senkinek! Famíliád tagjai között van olyan, aki miatt idegesebbé válhatsz. Élvezheted a gondolat teremtő erejét, amire vágysz, megvalósul.

Halak
II. 19. – III. 20.

A megérzéseid átlagon felül jól működhetnek. Hallgass az ösztöneidre, mert így kerülhetsz el nehéz helyzetet, illetve akár előnyre is szert tehetsz. Régi ismerős felbukkanhat újra a színen, és talán ott folytathatják, ahol korábban abbahagytátok.