Horoszkóp 2018. szeptember 17.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai napon a dolgok nagyon is a kedved szerint alakulhatnak, ezért nem lesz okod panaszra. Olyan találkozásban is részed lehet, amely hatással lehet a világnézetedre. A házasságokban, régi kapcsolatokban nyugalom várható.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Elérkezik a pillanat, amikor megvalósíthatod a terveidet, és világossá teheted az álláspontodat mások előtt. Csak ne felejts el meghallgatni másokat, az ő véleményüket is, ha figyelembe veszed, akkor nem lehet okod panaszra.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Az a fontos, hogy ne akadj fenn jelentéktelen apróságokon, mert akkor valóban nagyon hatékony munkát végezhetsz. Megtörténhet, hogy kopogtat a múlt az ajtódon: olyan esemény történhet, amelyben régebben részed lehetett.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Izgalmakban bővelkedhet ez a mai nap. Még az is lehet, hogy aki közel áll a szívedhez olyan vallomásra ragadtathatja magát, amely miatt a meghatottság könnyei csilloghatnak a szemedben. Pénzügyeid pompásan alakulhatnak.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A megbeszélésekre, tárgyalásokra nem a legalkalmasabb a mai nap, főleg azért, mert gondolkodásodban hajlamossá válhatsz a túlzott szubjektivitásra. Tégy erőfeszítéseket a pártatlanságod megőrzésére és maradj nyitott mások ötletére.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Kedvez a mai nap ingatlannal kapcsolatos ügyek bonyolítására. Illetve, ha hivatalos dolgokat kellene intézned, akkor olyan helyzet jöhet létre, amelyhez acél idegekre lenne szükség. Váratlan találkozásban is részed lehet.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Érdemes lenne a mai napon olyan valakivel beszélgetést kezdeményezni, aki fontos az életedben, és akinek a támogatására a közeli jövőben nagyon nagy szükséged lehet. Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Izgalmakban bővelkedhet ez a mai nap. Különösen akkor, ha szülő vagy. Kellemes találkozásban is részed lehet. De az is megeshet, hogy a háttérben állva mozgathatod a szálakat, és talán számodra is meglepő eredményt érhetsz el.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ha nyugalomra tudod inteni élénk, tiszta észjárásodat, és az előtted álló, megoldásra váró ügyekre tudsz összpontosítani, akkor roppant sikeres lehet ez a mai nap. Előfordulhat, hogy olyan valakivel találkozol, aki jó hatással lesz rád.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Eredményes lépéseket tehetsz foglalkozásoddal, hivatásoddal kapcsolatban. De az is lehet, hogy olyan elismerésben lehet részed, amelyre eddig vágyakoztál. Ha utazásra kerülne sor, akkor kisebb kellemetlenséggel számolnod kellene.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A mai napon az átlagosnál többet kommunikálhatsz, többnyire a te kezdeményezésedre. Úgy érezheted, muszáj valakivel megbeszélni azokat a dolgokat, amelyek már jó ideje foglalkoztatnak. Nagyobb vásárlást most bonyolíts.

Halak
II. 19. – III. 20.

A mai napon kedvező benyomást tehetsz másokra, különösen akkor, ha nem feledkezel meg néha leállni és meghallgatni a többieket is. Nagyon fontos, hogy toleráns légy, ezzel a saját életedet is könnyebbé teheted. Pénzedre jobban ügyelj.