Horoszkóp 2018. szeptember 15.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Mozgalmas napnak ígérkezik ez a mai, ami azért nem baj, mert béke és harmónia jellemezheti a körülményeket, amelyben vagy. Az lenne a legjobb, ha most lógatnád a lábad, lazítanál, mert a következő heted kemény lesz!

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ne sajnáld a pénzt magadtól. Engedj meg olyan dolgokat is, amelyektől jó lesz a kedved. Ha új ételreceptet kívánsz kipróbálni, akkor ezt a mai napon kellene, mert hallatlanul nagy sikert arathatsz vele. Nagyobb vásárlásra is kiváló a nap.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Nagyon jó lesz a mai napon a „beszélőkéd”. Vág az eszed, mint a borotva, és a memóriád is fantasztikusan működhet. Ha párkapcsolatban élsz, érdemes lenne a társadnál előállni egy olyan dologgal, amely talán már jó ideje foglalkoztat.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A mai napon minden esély meg lesz arra, hogy amit nagyon szeretnél, az valóra váljon. Nagyon fontos, hogy történjen bármi, megőrizd a nyugalmadat, mert különben elkapkodhatsz egy olyan dolgot, amely rendkívül fontos a számodra.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is megeshet, hogy a mai napon agytekervényeid az ötödik sebességbe kapcsolhatnak. Ez lehet az oka annak, hogy átsiklasz valami fontos részlet felett. A felületes gondolkodás és az elsietett döntés hibájába eshetsz.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Figyelj jobban oda és gondosan mérlegelj. Működj együtt másokkal, még akkor is, ha nem értesz mindenben egyet velük. Ingatlanügylet bonyolítására kiváló ez a nap. De az is lehet, hogy rokonokkal fogsz több, tartalmasabb időt együtt tölteni.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Kapcsolataid és kommunikációd a mai napon pergő ritmusra válthat. Jó alkalom kínálkozik arra, hogy hangot adj a véleményednek, még akkor is, ha nem értesz mindenben egyet másokkal. Fontos, hogy ne generálj veszekedést!

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A sikeres kommunikáció napjának is nevezhető ez a mostani, amikor nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, és fantasztikus eredményeket érhetsz el. Az is lehet, hogy egy régi emlék tolul fel a lelkedben, és tesz boldoggá.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Vigyázz arra, nehogy elhamarkodott következtetésre juss, amelyre azért kerülhet sor, mert túl gyorsan jár most az agyad ahhoz, hogy kellő körültekintéssel tudj gondolkodni. Baráti kapcsolat működéséért neked kell többet tenni.

Bak
XII. 22. – I. 19.

A mai napon könnyebben megy a kommunikáció, mind szellemi, mind érzelmi szinten. Alkalmas a pillanat az érzelmeid tolmácsolására bármely kapcsolatban. Ezáltal ugyanis közelebb kerülhetsz egy olyan valakihez, aki fontos neked.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A mai napon a művészetek minden ágazatára nyitottá válhatsz. Esztétikai élményt nyújt szinte minden, amit ma magad körül látsz. Megeshet, hogy a végére juthatsz egy olyan munkának, amely nagyobb erőfeszítést igényelt.

Halak
II. 19. – III. 20.

A mai napon képes lehetsz világosabban meglátni életedet keresztül-kasul szövő események és élmények bonyolult hálójának összekötő szálait. Ez segíthet abban, hogy jobban megértsd, mi, miért történik veled és körülötted.