Horoszkóp 2018. szeptember 14.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A megérzéseid tökéletesen működhetnek, ezért hallgatnod kell rájuk, mert kellemetlenséget kerülhetsz el. Illetve előnyös helyzetet élvezhetsz. A kegyes hazugság napja is lehet a mai, amikor nem baj, ha nem mondasz igazat.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Pénzügyek kerülhetnek a mai napon figyelmednek a középpontjába. Nagyon figyelj, mert olyan dologra beszélhetnek rá, ami nem éri meg az árát. Valaki ajándékkal kedveskedhet, amely miatt örömöt érezhetsz. Utazás jól sikerülhet.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Varázslatos pillanatokat élhetsz át a mai napon. De az is lehet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, aki miatt az optimizmus járhatja át minden porcikádat. Kellemesen alakulhatnak a régi kapcsolataid is.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Ha vannak titkaid, azokra a mai napon nagyon vigyázz, mert ha kiderülnek, akkor óriási botrányra van kilátás. Bankkal, biztosítással, hagyatékkal, üzlettársi részesedéssel kapcsolatban érdemes lenne most ügyeket intézni, mert minden simán mehet.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Pénzedre jobban kellene ügyelned, mert olyan helyzet jöhet létre, amely nehézségeket okozhat a megélhetésedben. De még az ellenkezője is megeshet: lehet, hogy régóta esedékes költséget végül nem kell kifizetned.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Izgalmasan alakulhat a mai nap, mert több dolog nagyon is a kedved szerint történhet. Most hallgatnod kellene arra, mit súgnak az ösztöneid, mert így kellemetlenség elkerülhetővé válik, illetve jó dolog történhet veled.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is megeshet, hogy a mai napon valaki rád bízza a titkát, amelyet minden körülmények között meg kellene őrizned. De az is lehet, hogy veled történhet olyan esemény, amelyet jobb lenne, ha a titok sűrű homálya fedne.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Izgalmasan alakulhat ez a mai nap, amikor hirtelen tisztán látsz egy olyan ügyben, amely már talán régebb óta foglalkoztathat, és amely zavaros lehetett. Ügyesen ki tudsz kerülni egy nehéz helyzetet is, és jól vásárolhatsz.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A munkahelyeden a mai napon nem érdemes belebonyolódni olyan dolgokba, amelyek a jövővel kapcsolatosak. Átláthatatlan szituáció alakulhat ki, ami olyan dologra ösztönözhet, amit később nagyon megbánhatsz.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Izgalmasan alakulhat ez a mai nap. Még az is lehet, hogy olyan valaki bukkan fel az életedben, akiről már jó ideje nem hallottál. Népszerűbb leszel, és lehetnek olyanok is a közeledben, akik roppant irigyek lehetnek rád.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha korábban füllentettél, akkor most kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, mert talán elfelejtheted, mit mondtál régen. Utazás során apróbb kellemetlenség alakulhat ki. Ha szülő vagy, gyermeked miatt öröm járhatja át a lelkedet.

Halak
II. 19. – III. 20.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban akkor alakulhat minden a legnagyobb rendben, ha őszinte vagy. És ez akkor is igaz, ha kezdetben úgy gondolod, az őszinteség miatt hátrányos helyzetbe kerülhetsz. Hidd el, a későbbi sikereidet csak így alapozhatod meg!