Horoszkóp 2018. szeptember 13.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ha pénzről van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz, ami azt jelenti, hogy olyan összeg is ütheti a markodat, amelyre nem is számítottál. Illetve minden anyagiakkal kapcsolatos ügy bonyolítására kiváló ez a mai nap!

Bika
IV. 20. – V. 20.

Haragban a világgal! – ez lehet a mai nap jelmondata. Olyan embereket sodorhat utadba az élet, akik ingerelhetnek, és akik miatt a híres nyugalmadnak befellegzik. Ha párkapcsolatban élsz, társadnak szüksége van a figyelmedre.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Minden okod meg lehet a mai napon a jókedvre és az örömre. Még az is lehet, hogy olyan valaki részesíthet dicséretben, akinek a szava számít, akinek a véleményére te is sokat adhatsz. Nagyobb vásárlásra kiváló ez a nap.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Még az a csoda is megtörténhet, hogy a munkahelyeden olyan helyzet áll elő, amelyre már talán régebb idő óta vágyakoztál. A mai napon hallgatnod kellene a megérzéseidre, mert az ösztöneid tökéletesen működhetnek. Bajt elkerülhetsz.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A munkában, megélhetésben történhet olyan esemény, amely miatt az elégedettség jóleső érzése hullámozhat át a lelkeden. De az is lehet, hogy olyan váratlan helyzet jön létre, amely miatt örömödben táncra is perdülnél.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Izgalmas lehet ez a mai nap. Még az is megeshet, hogy olyan esemény történik, amely miatt úgy érezheted: új életet kezdesz. Ha nincs munkád, nem kell aggódnod, mert a sors olyan lehetőséget sodor az utadba, ami elégedetté tehet.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Vannak a környeztedben olyanok, akik megpróbálhatnak keresztülgázolni rajtad. Amit nem hagyhatsz! Ha kell, akkor állj ki magadért! Nagyobb vásárlások bonyolítására kiváló a nap. Szerződéskötést is most üss nyélbe.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A sikeres kommunikáció napjának is nevezhető a mai. Megeshet, hogy olyan valakivel találkozol, aki nagyon jó hatást gyakorol rád. Ha nem is fogsz térdig gázolni a húszezresekben, mégis anyagilag roppant jó helyzetbe kerülsz.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is megeshet, hogy Szent Antalhoz fogsz fohászkodni a mai napon, és a segítségét kéred. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt a büszkeség dagaszthatja a kebledet. Kellemes meglepetésben is részed lehet.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is megeshet, hogy olyan valakinek a segítségére lenne szükséged, akit talán korábban megbántottál. Nem szégyen a bocsánatkérés, illetve ez a személy nem fog elutasítani. Vagyis fordulj hozzá bátran, bizalommal!

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Megeshet, hogy a szomszédod olyan dologgal áll elő, amely előtt döbbenten állhatsz. Jobb lenne, ha akkor sem adnál neki tanácsot, ha ezt direkt kéri. Mert ez a kapcsolatotokat olyan kerékvágásba terelheti, amit nagyon nem szeretnél.

Halak
II. 19. – III. 20.

Pompásan alakulhat a mai napod. Minden tanulmánnyal, külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van. Ha jogi problémád van, akkor olyan váratlan helyzet jöhet létre, amelyet talán el sem mersz hinni, hogy mindez veled történik.