Horoszkóp 2018. szeptember 12.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai napon figyelmednek a fókuszába a pénz állhat, amelyből nincs annyi, amennyi kellene. De az is megeshet, hogy olyan helyzet jöhet létre, amely miatt más színben láthatod a jövődet. Valakinek a jelentkezése meglephet.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Rólad elmondható, hogy nehezebben lehet kihúzni nálad a gyufát, mert a végletekig türelmes ember vagy. Ám a mai napon olyan esemény történhet, amely miatt minden hajszálad az égnek állhat. Próbálj meg higgadt maradni.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Nagyon jó eredményt érhetsz el a mai napon, amely miatt az elégedettség érzése hullámozhat át a lelkeden. De az is megeshet, hogy olyan valakivel találkozol, akinek a szavai miatt erősödhet az önbizalmad, jól érezheted magad a bőrödben.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Ha titkos szerelmi viszonyba bonyolódsz, a kapcsolat csak akkor működhet, ha a viszonyt továbbra is a titok sűrű szövésű fátyla borítja. Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet a jókedvre és az örömre. Új gyógyszer szedését érdemes most elkezdeni.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A mai napon minden idegszáladdal a munkára kellene koncentrálni, mert az is lehet, hogy tévedsz, hibás döntést hozhatsz, aminek kellemetlen következményei lehetnek. Váratlan találkozás jó hatást gyakorolhat a közérzetedre.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Pénzügyeid alakulása körül foroghatnak a gondolataid. Megtörténhet, hogy extra kiadásra, ugyanakkor plusz bevétel megkeresésére kínál lehetőséget a sors. Értékesebb ingóság vételére is lehetőség nyílik, amit most kellene bonyolítani.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban akkor lesz béke és nyugalom, ha te alkalmazkodsz életed párjához. Ugyanis soha nem volt még aktuálisabb a régi mondás, miszerint okos enged… Pénzügyeid pompásan alakulhatnak.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad miatt jöhet létre feszült helyzet. De az is lehet, hogy a környezetedben több most az olyan ember, akik miatt az idegeid megfeszülnek. Próbálj meg alkalmazkodni, így érheted el azt, amit szeretnél.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy kolléga miatt alakulhat ki egyik pillanatról a másikra feszültség. De az is előfordulhat, hogy valaki miatt át kell szervezned a napodat. A munkahelyeden változásokra van kilátás, amely érintheti a te munkádat is.

Bak
XII. 22. – I. 19.

A szerelem, a párkapcsolat egén viharfelhők tornyosulhatnak. De az is megeshet, hogy akaratodon kívül megsérted az egyik barátodat. Olyan valakit veszíthetsz el, akire a későbbi időben még nagyon nagy szükséged lehet.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Izgalmasan alakulhat a mai napod, több dolog történhet úgy, ahogyan azt megálmodtad, ahogyan azt szeretnéd. A kapcsolataid között vannak olyanok, akik nagy segítségedre lehetnek. Talán ennek köszönheted egy álmod valóra válását.

Halak
II. 19. – III. 20.

Összességében a dolgok úgy alakulhatnak, ahogyan szeretnéd. Még az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki miatt talán fel tudnád rúgni az eddigi, megszokott életedet. Ha orvosi vizsgálatra kerülne sor, ne izgulj!