Horoszkóp 2018. szeptember 11.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is megeshet, hogy egy régi téma kerül ismét terítékre, amelynek a végére pontot tehetsz. Megtapasztalhatod a gondolat teremtő erejét is, mert ami körül többet forognak a gondolataid, azok most meg is valósulhatnak.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Előfordulhat, hogy a munkahelyeden jön létre olyan szituáció, amelynek hatására az idegeid megfeszülnek. De az is lehet, hogy egy korábbi dolog kerül újra szóba, ami miatt kinyílik a kisbicska a zsebedben.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is megtörténhet, hogy olyan ajánlattal keresnek meg, amely miatt hirtelen nem is tudod, hogy ébren vagy-e, vagy álmodsz? A kellemes meglepetések napjának is nevezhető ez a mai, ami feldobottá tesz.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Előfordulhat, hogy más hibája miatt neked kell tartanod a hátad. De az is lehet, hogy valamit többször kell elismételned, és ettől idegesebbé válhatsz. Viszont olyan valakivel is szót válthatsz, akivel öröm a kommunikáció, és jókedvre hangolhat.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Érdemes nagyobb vásárlást a mai napon bonyolítani, mert nagyon jó áron juthatsz olyan dologhoz, amelyekre szükséged van. Ha orvosi vizsgálatra kerülne sor, akkor ne aggódj, minden rendben lehet. Ha szülő vagy, gyermekedre ma jobban figyelj.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is lehet, hogy a mai napon kopogtatni fog a múlt az ajtódon: olyan valakivel hozhat össze a sors, akivel korábban jó kapcsolatot ápoltál. Sőt, fontosak lehettetek egymás életében. Régi emlékek miatt talán könny is csilloghat a szemedben.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Vannak olyanok, akik miatt az idegeid megfeszülhetnek. De az is megeshet, hogy te kezdesz el bizonytalankodni, és ezzel a viselkedéssel idegesíthetsz néhány személyt a környezetedben. Értéktárgyaidra, pénzedre jobban ügyelj.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A sikeres kommunikáció napjának is lehetne nevezni ezt a mait, amikor annyira jó a meggyőző képességed, hogy talán hűtőszekrényt is el tudnál adni az északi sarkon. Ezért ha bármit szeretnél elérni, most kell a mondandódat előadni.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Megtörténhet, hogy olyan valaki miatt érezhetsz büszkeséget, aki közel áll a szívedhez. Ha párkapcsolatban élsz, a társadnak olyan lehetősége adódhat, amelyre gondolkodás nélkül igent kellene mondanod. Testmozgást iktass be a hétköznapokba.

Bak
XII. 22. – I. 19.

A mai napon nem könnyű veled az élet. Ezért a környezetedben élők közül többen kereshetik előled a menekülési útvonalat. Próbálj meg egy kicsit alkalmazkodni, vedd figyelembe, hogy mások mit szeretnének.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Kellemesen telhet a mai nap, amikor több dolog alakulhat úgy, ahogyan szeretnéd. Megeshet, hogy olyan lehetőséget sodor az utadba az élet, amelyet el sem mersz hinni, hogy mindez veled történhet meg. Érdemes lenne fognyúzót felkeresni.

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy a munkahelyeden olyan esemény történik, amely miatt örömödben talán fülig érhet a szád. Érdemes lenne felettesnek előadni mindazt, ami foglalkoztat, amit szeretnél elérni, mert most nyitott fülekre találhatsz.