Horoszkóp 2018. szeptember 10.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Összességében pompás lehet a mai napod, mert több dolog alakulhat nagyon is a kedved szerint. De az is megtörténhet, hogy váratlan találkozásban lehet részed, amely nagyon jó hatást gyakorolhat a kedélyállapotodra. Pénzedre vigyázz!

Bika
IV. 20. – V. 20.

Mozgalmasnak ígérkezik a mai nap, ami nem akadályozhat meg abban, hogy békés és harmonikus körülmények között tudj dolgozni. Ha pénzről van szó, akkor most a helyzet magaslatán állhatsz: extra bevételre tehetsz szert.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A környezetedben vannak olyan emberek, akik miatt egyik pillanatról a másikra kinyílhat a kisbicska a zsebedben. De az is megeshet, hogy olyan valaki adhat hírt magáról, akit akkor látnál legszívesebben, amikor a hátad közepét.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Összességében nagyon jól alakulhat a mai nap, ennek hatására pedig rózsás lehet a kedved. Minden esély meg lesz arra, hogy egy régi problémának a végére pont kerüljön. A szerelmi kapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhettek át.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Kiderülhet, hogy nélkülözhetetlen vagy, és ez nagyon jó hatást gyakorolhat a magabiztosságodra. Ha pénzről van szó, akkor minden okod meg lehet az örömre: több lehet a bevételed.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A környezetedben most több az olyan ember, aki annyira irigy, hogy meg tudna fojtani egy kanál vízben. Ismered a régi mondást, miszerint jobb, ha irigyelnek, mintha sajnálnának. A szerelem ege most vakítóan kék lehet!

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Nem könnyű veled az élet a mai napon. Próbálj meg alkalmazkodni a környezetedben élőkhöz, így elkerülheted a veszekedést, illetve a számodra fontos személlyel nem kerülhet a kapcsolatod szakítópróba elé.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy olyan helyzet jöhet létre, amelynek során kiderülhet, hogy nélkülözhetetlen vagy. De az is megeshet, hogy a felettesed nyitott lesz az elképzeléseidre, ezért bármilyen témáról legyen szó, azt most add elő.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Kellemesnek ígérkezhet ez a mai nap, mert több dolog alakulhat úgy, ahogyan azt szeretnéd. De az is megeshet, hogy olyan valakivel találkozol, aki csupa olyasmit mond, amelynek hatására úgy érezheted, mintha hájjal kenegetnének.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Olyan dolog történhet ma veled, amely miatt ismeretleneknél is a figyelem középpontjába kerülhetsz. De az is megeshet, hogy egy régi ismerős bukkan fel, akiről évek óta semmit sem hallottál. Balesetveszélyes a nap, légy óvatosabb.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Megeshet, hogy a mai napon olyan nagyon jó formában leszel, hogy egyszerre több felé tudsz figyelni, többféle dolgot el tudsz intézni. Ha tanulmányokat folytatsz, szellemileg csúcsformában lehetsz, ez lehet a sikereidnek a titka.

Halak
II. 19. – III. 20.

Pompásan alakulhat ez a mai nap, amikor roppant eredményes lehetsz a munkában. Ha állásváltoztatáson töröd a fejecskédet, akkor itt az idő, hogy ebben a témában a tettek mezejére lépj. Kellemes meglepetésben is részed lehet.