Horoszkóp 2018. szeptember 8.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A szerelem ege vakítóan kék lehet. Ami azt jelenti, hogy akár Ámor nyila is eltalálhat! A meglévő viszonyokban olyan átalakulásra van kilátás, amelynek hatására a kapcsolat még szorosabbá válhat. Utazás fantasztikus lesz.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ma aztán tényleg szervező-tervező kedvedben lehetsz, és ebben ma csodás eredményt érhetsz el. Persze csak akkor, ha nem akarod a többiek életét kérdezés nélkül átszervezni.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ma nem leszel megáldva határtalan energiával, de annyid mindenképpen lesz, amennyi a ténylegesen elvégzendő feladatokra való koncentráláshoz szükséges. Ha párkapcsolatodban nem volt minden fenékig tejföl, akkor ma a dolgok változhatnak…

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Ha nekifogsz és megcsinálod mindazt, amit egyébként is meg kell tenned, akkor mindjárt jobb lesz a kedved és a végén még némi örömteli elégedettségben is részed lehet.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Elméd ma rendezetten működik, jól tudod a figyelmedet összpontosítani. Összefogott és óvatos lehetsz most, amikor villámgyorsan el tudsz igazodni a részletek kusza hálójában. Értékeld a kedvesed igyekezetét, dicsérd meg őt.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Minden olyan feladat vagy tanulmány szempontjából kedvező ez a nap, ahol koncentrált figyelemre van szükség az apró részletek iránt. Nagyszerű alkalom, hogy szemügyre vedd az életedet, a terveidet és foglalkozz a környezeteddel.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A mai az egyike azon napoknak, amikor a legszívesebben meglógnál a munkából. Úgy érezheted, agyon nyom a munka, a kötelesség, és emiatt nem teheted azt, amihez igazán kedvet éreznél. Mindezek ellenére mégis jó teljesítményt nyújtasz.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Türelmetlenné válhatsz mindenfajta korlátozással szemben, emiatt valószínűleg nem lesznek zökkenőmentesek a hatalmi pozícióban lévő emberekkel a kapcsolataid. Ha megpróbálod az ő szemével látni a világot, nyugis napod lesz.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Mindenki maga teremti meg a maga valóságát. Saját választásaink vagy elképzeléseink lehetnek a valódi korlátaink. Gondold át a helyzetedet, az életedet, és tedd fel magadnak a kérdést: tényleg igaz, amit gondolsz? A válasz meglephet…

Bak
XII. 22. – I. 19.

Újra és újra ellenőrizned kellene a veled szemben támasztott követelményekről alkotott előítéleteidet. Ha mindehhez türelem társul, akkor képes leszel elfogulatlanul szemlélni a világot, és abban a saját helyedet. Az eredmény kielégítő lesz.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha nem hagyod, hogy bármi kizökkentsen a megszokott kerékvágásból, akkor olyan eredményt érhetsz el, amely miatt a büszkeség járhatja át minden porcikádat. Külföldi utazás emlékei ma élénken élhetnek benned, amit megoszthatsz másokkal.

Halak
II. 19. – III. 20.

Át kellene a mai napon állítanod a váltókat. Ami azt jelenti, hogy csinálni kellene ma valami mást, valami izgalmasat, ami egészen biztosan a tetszésedet szolgálja.