Horoszkóp 2018. szeptember 7.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A baráti kapcsolatoknak igen nagy hasznát veheted a mai napon. Különösen akkor, ha olyan helyzetben vagy, amikor jó ismerősödön is múlhat az egzisztenciális sikered. Ma kellene előhozakodni olyan dolgokkal, amelyek régebb óta foglalkoztatnak.

Bika
IV. 20. – V. 20.

A munkában, megélhetésben alakulhatnak úgy a dolgok, hogy elégedettséget érezhetsz. Még az is lehet, hogy egy korábbi problémára most születik megoldás. Minden külfölddel kapcsolatos dolgon most áldás van.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A régi párkapcsolatokban a társad magatartása változhat, ami azt jelentheti, hogy a viszonyotok szorosabbá válhat. Illetve olyan problémára is megoldás születhet, amely már hosszabb ideje foglalkoztat, és amelyben tehetetlenséget érezhettél.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A mai napon fegyelmezetten, szervezett módon végezheted a munkádat, amikor képes leszel a részletekre is koncentrálni. Ezzel nélkülözhetetlenné teheted magad a munkahelyeden, és magadra vonhatod fontos személyek figyelmét is.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Minden erődre és energiádra szükséged lehet a mai és a holnapi napon. Olyan feladatot kell elvégezned, amelyet ha sikerül, akkor a figyelem középpontjába kerülhetsz, és elismeréseket zsebelhetsz be. Balesetveszélyes a nap, légy óvatos!

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Sikeres lehetsz, ha munkáról, megélhetésről van szó. Még az is lehet, hogy amibe korábban nagyobb energiát fektettél, annak most érik majd be a gyümölcse. Kollégával egymást támogathatjátok, neki fontosabb a veled való kapcsolata.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy Ámor nyila a szíved közepébe talál. Talán felbukkan valaki a múltadból, akitől és amitől hevesebben verhet a szíved. A régi szerelmi kapcsolatok fordulóponthoz érkeznek, minden úgy alakul, ahogy szeretnéd.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha pénzről van szó, akkor a mai napon a helyzet magaslatán állhatsz. Ami azt jelenti, hogy olyan dolgokba mehetsz bele, amelyek növelhetik a bankszámládon az összeget. Rokonra nagyobb figyelmet kellene fordítanod.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Kedvez a mai nap a nagyobb horderejű ügyek intézésének, valamint a megbeszéléseknek, a szerződések kötésének, amihez a nevedet adod, az sikeres lesz. Közlekedés során fel kell készülnöd őrjítő helyzet kialakulására.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Kedvez a mai nap anyagiakkal kapcsolatos ügyek bonyolításának. Megszerezheted mindazt, ami már hosszabb ideje foglalkoztat. De nem kell mindent nagydobra verni, mert minél kevesebben tudnak róla, annál jobb!

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A baráti kapcsolatok fontos szerepet játszhatnak az életedben. Még az is lehet, hogy az ismerőseid között van egy olyan személy, akinek a támogatásával érhetsz el nem mindennapinak nevezhető eredményt, illetve sikereket.

Halak
II. 19. – III. 20.

A munkahelyeden nem alakul minden úgy, ahogyan szeretnéd. De az is lehet, hogy a felettesed nehéz helyzetbe kerül, aminek te és a kollégáid is megihatjátok a levét. Ám a sors visszautasíthatatlan lehetőséget sodorhat az utadba…