Horoszkóp 2018. szeptember 6.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Túlzottan érzelmes és szubjektív lehetsz a mai napon ahhoz, hogy most bölcs döntést tudj hozni, különösen az anyagiakkal kapcsolatban. Mindez csak a mai napra vonatkozik. Holnap már minden másként alakul, ezért csak ma ne dönts.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy egyik pillanatról a másikra alakulhat ki vita, amelyben sajnos te kötheted az ebet a karóhoz, így olyan helyzet állhat elő, amely megkérdőjelezheti még a közös jövőt is. Új recept kipróbálására kiváló a nap.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Azokban a párkapcsolatokban, amelyekben nem volt minden fenékig tejföl, olyan átalakulásokra van kilátás, hogy bátran tervezheted a közös jövőt. Még az is lehet, hogy olyan valaki kér bocsánatot, akiről ezt nem is feltételezted volna.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Ha vannak titkaid, azokra most nagyon vigyázz, mert kitudódhatnak, és minden egészen másként alakulhat, mint ahogyan azt tervezted. Ha dolgoznod kell, akkor éghet a kezed alatt a munka, és olyan eredményt érhetsz el, ami büszkévé tehet.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ha vendégeket vársz, akkor ki kellene tenned magadért, és nagyobb traktát rendezni. Ha te mész vendégségbe, akkor olyan ajándékot vigyél, amelyet te is szívesen megkapnál. Kiváló az idő az otthonod átrendezésére, szépítésére is.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A figyelmedet a mai napon a környezetedre kellene irányítani. Az ismerőseid között vannak olyanok, akik nehéz helyzetben vannak, amiből a te segítségeddel tudnának kikászálódni. Ezért ha kell, akkor légy önfeláldozó, és segíts!

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A mai napon egy hullámhosszra kerülhetsz a környezeteddel. Ha a családtagjaiddal kívánod az időd eltölteni, akkor azt nagyon jól teszed. Kiváló a mai nap külföldi utazás megtervezésére. Ha most indulsz útnak, jól teszed.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A mai napon szinte mindenkivel nagyon jól kijöhetsz, különösen az ellenkező neműekkel. Remek alkalom kínálkozik a barátkozásra, és arra, hogy tényleg érzelmi alapon közelíts a többiekhez. A konyhában remekművet alkothatsz…

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A harmónia napja is lehet a mai, amikor a pároddal és a környezeteddel is tökéletesen megérthetitek egymást. Teljesen mindegy, hogy milyen az idő, a mai napon tölts több időt a szabad levegőn, ami jó hatással lehet a lelkiállapotodra is.

Bak
XII. 22. – I. 19.

A mai napon mindenkivel nagyon jól kijöhetsz. Ezért érdemes olyan témát felvetni, amely már hosszabb ideje foglalkoztat és amelyben nem tudtál eddig dűlőre jutni. Kiváló a mai nap nagyobb vásárlás lebonyolítására is.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Nyugodt, békés, kiegyensúlyozott lelkiállapotba kerülhetsz, a környezeteddel tökéletes lehet az összhang. Ha a szinglik táborába tartozol, akkor olyan esemény történhet, amely miatt búcsút inthetsz az egyedüllétnek…

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, aki nagyon jó hatást gyakorol rád, mert egészen más színben láthatod a világot. Ha utazol, akkor légy óvatosabb, mert balesetveszélyes a nap. Szuper ötleted támadhat, amit meg is valósíthatsz.