Horoszkóp 2018. szeptember 5.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ha egy mód van rá, kerüld el a veszélyes helyszíneket, helyzeteket és a kötekedő embereket. Nincs szükség arra, hogy baleset érjen, vagy akár egy pofon is elcsattanjon. Ha szülő vagy, gyermekeddel szervezz közös programot.

Bika
IV. 20. – V. 20.

A másokkal való találkozásod tartalmas és gazdagító lehet, ha érzelmileg a helyeden vagy. Ugyanakkor kissé elégedetlennek érezheted magad, mert valaki nem úgy táncol, ahogyan te fütyülsz. A párkapcsolatokban vitára van kilátás.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha szülő vagy, előfordulhat, hogy a gyermeked miatt a mai napot át kell szervezned, és olyasmit kell tenned, amelyhez nem fűlik a fogad. De a csemetéd miatt kész vagy olyan dolgokba is belemenni, amihez kevesebb kedvet érzel.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A vizes tevékenységek a mai napon boldoggá tehetnek. Ezért irány az uszoda, vagy a jacuzzi, esetleg a meleg vizes medence, ahol tökéletesen ellazulhatsz. Ha erre nincs lehetőséged, akkor alkalmazkodj a helyzethez, és jobban érezheted magad.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Keresd mások társaságát, kiváltképp baráti és rokoni körben. Rendkívül együttérző és érzékeny lelkiállapotban lehetsz. Ha a társadnak az előző kapcsolatából van gyermeke, akkor kissé nehezedre eshet a vele való foglalkozás.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A nőismerőseiddel a kapcsolatod a mai napon feszültebbé válhat. Ha nem akarsz vitát, akkor a mai napon mielőtt megszólalsz, számolj el legalább tízig, így elkerülheted, hogy saját magad alatt vágd a fát. Valaki sikerének gratulálj.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Kissé szeszélyes lehetsz a mai napon. A világos és ésszerű gondolkodás ma nem túl erős oldalad. Hajlamossá válhatsz pillanatnyi hangulat alapján ítélkezni, és ezzel tévútra léphetsz. A párkapcsolatokban feszültté válhat a helyzet.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Erőteljes, de változó hangulat együttérzővé tehet, és olyan valakit is a szárnyaid alá vehetsz, akiről ezt korábban elképzelhetetlennek tartottad. Érdemes a mai napon nagyobb vásárlást bonyolítani, mert anyagilag nagyon jól járhatsz.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A mai nap nem a legalkalmasabb pillanat fontos, anyagiakkal is kapcsolatos tárgyalás lebonyolítására, vagy a józan gondolkodást igénylő feladatok ellátására. Ha lehet, akkor lazíts, és olyasmivel foglalkozz, amiben örömödet leled.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy olyan dolgok jutnak az eszedbe, amelyek miatt érzékenyebb lelkiállapotba kerülhetsz. De az is lehet, hogy összefuthatsz egy olyan régi ismerőssel, aki egykor fontos szerepet játszott az életedben…

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A kommunikáció napjának is nevezhető a mai, amikor olyan fontos megbeszélésre kerülhet sor, amely a jövőddel kapcsolatos. De az is lehet, hogy összefuthatsz egy olyan személlyel, aki feltöltheti energiaraktáraidat.

Halak
II. 19. – III. 20.

Kiváló a mai nap kultúrával kapcsolatos eseményekre. De arra is jó, hogy rokonnal töltsd az időd nagy részét, mert a közös élmények feldobottá tehetnek. Teljesen mindegy, milyen az idő, tölts több időt a szabad levegőn.