Horoszkóp 2018. szeptember 4.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Kellemesen telhet ez a nap, amikor több dolog alakulhat a kedved szerint. Olyan alkalomra is lehetőség nyílik, amikor a számodra fontos dolgokat megvitathatod, és ezzel nagyot léphetsz előre a fejlődés útján. Váratlan találkozás felvillanyozhat.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Lehet, hogy valaki ellened dolgozik? Állj meg és lásd be, hogy talán ebben nincs is semmi szándékosság. Bárhogy is legyen, mások lépései arra fognak késztetni, hogy bebizonyítsd: te igenis helyesen gondolkodsz és cselekszel.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Belsőleg és külsőleg egyaránt harmonikus állapotba kerülhetsz és az élet több területén érhetsz el sikereket. Még az is lehet, hogy olyan új ismeretségre teszel szert, amely miatt örömödben talán a föld felett lebeghetsz néhány méterrel.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A mai napon úgy érezheted magad, mint a kötél a kötélhúzáskor. Ez abból fakadhat, hogy az utóbbi időben nem bántál elég jól érzelmi életeddel. A problémák takargatása, vagy figyelmen kívül hagyása sosem vezet jóra, amint azt most megtapasztalhatod.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Amennyiben a belső és a külső világ egyensúlya felbillen – főleg érzelmi életed elhanyagolása következtében -, akkor a mai napon komolyabb feszültségek támadhatnak elsősorban a kapcsolataidban. Pénzedre sokkal jobban ügyelj.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Olyan lépésre ragadtathatod magad a mai napon, amely alig érthető és utólag nehéz lesz magyarázatot találni rá. Kollégával összeütközésre kerülhet sor, amelyet azért kellene elkerülni, mert sajnos ebből a helyzetből nehezen tudsz kikászálódni.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Bárhogyan is legyen, nem szabad megalkudni és olyan valakinek alárendelni magad, aki valójában csak az energiáidat szipolyozza. Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy kiderül: nélkülözhetetlen vagy. A sors olyan helyzetbe hozhat, amelyben nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet. Így aztán még a tabunak számító témákban is olyan eredményt érhetsz el, amelyet a legmerészebb álmodban sem gondoltál.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Optimizmusod sugárzóvá tehet, ezért ne csodálkozz azon, hogy többen szeretnének a társaságodban tartózkodni. Ha munkáról van szó, akkor kénytelen leszel alkalmazkodni a kollégákhoz, vagy olyasmit is elvégezni, amihez nem érzel kedvet.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy a munkahelyeden jöhet létre olyan szituáció, amely miatt talán éjszaka nehezebben jöhet majd álom a szemedre. De az is lehet, hogy egyik kollégád áll elő olyan dologgal, amelytől még a nem létező szőrszálaid is égnek állnak.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Nagyszerű alkalom kínálkozik arra, hogy a mai napon belekezdj egy teljesen új dologba, amelyben hallatlanul nagy sikert érhetsz el. Közlekedés során meg kellene acélozni az idegeidet. Ha egészségügyi intézményben van dolgod, próbálj meg türelmesebb lenni.

Halak
II. 19. – III. 20.

Mindenfajta kommunikációra kedvező ez a nap, beleértve az adásvételt, a megbeszéléseket, az üzleti tranzakciókat. Jól és pontosan ki tudod fejezni magad, remekül tudod képviselni a saját érdekeidet, aminek anyagi haszna lesz.