Horoszkóp 2018. szeptember 3.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy már a mai napon érzed, ahogy hízik a Hold. Ami azt jelenti, hogy kissé feszültebb vagy, és gyorsabban felkapod a vizet. Ma még az is megtörténhet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki iránt mélyen érezhetsz…

Bika
IV. 20. – V. 20.

Nagy szerencse érhet, az is előfordulhat, hogy találsz egy tömött pénztárcát. Ha anyagiakról van szó, akkor a szerencse istenasszonyának támogatását élvezheted. Ezért alkalmas a mai nap pénzügyi megbeszélésre, vagy nagyobb vásárlásra.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A mai napon olyan esemény történhet, amely kilendíthet a megszokott kerékvágásból, a rutinból. Ha megpróbálod nem észrevenni vagy elfojtani a változást hozó erőt, akkor nagy valószínűséggel betegség vagy baleset érhet.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Légy a mai napon rendkívül óvatos, mert egyik veszélyes helyzetet követheti a másik. Az lenne a legjobb, ha valamilyen új dologba kezdenél, mert az ilyen ügyekben rendkívül sikeres lehetsz. Randevú fantasztikusan sikerülhet.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Kissé türelmetlenné válhatsz a mai napon. Valószínűleg ez az oka annak, hogy attól is ki tudsz borulni, ha valaki nem tudja felvenni a te ritmusodat. Mielőtt megszólalsz, számolj el legalább hétig, így elkerülheted, hogy újabb ellenségre tegyél szert.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Két fő tanácsot kellene megszívlelned a mai napra: készülj fel a váratlanra, és önként tegyél valami szokatlant. A hétköznapi rutinodtól eltérő dolgot. Ha ingerült vagy a korlátozás miatt, áss le a probléma gyökeréig, és tégy ellene.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha párkapcsolatban élsz, és nyugalomra vágyakozol, akkor neked kell a tettek mezejére lépned. Kedvesebbnek és türelmesebbnek kellene lenned, mert így érheted el mindazt, amit igazán szeretnél. Testmozgás jót tesz testnek, léleknek egyaránt.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Kiváló teljesítményt nyújthatsz. A feletteseddel olyan dolgokról beszélhettek, amelyek elsősorban neked fontosak, és olyan eredmény születhet, hogy boldogságodban fülig érhet a szád. Randevú fantasztikusan sikerülhet!

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ha magányosnak érzed magad, akkor itt a ragyogó alkalom, amit ki kellene használnod. Olyan valakivel hozhat össze a sors, akivel fél mondatokból is megértitek egymást. Ha szülő vagy, gyermeked miatt mélyebben zsebbe kell nyúlnod.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Pénzügyeid olyan pompásan alakulhatnak, hogy ennek hatására az elégedettség sugárzóvá tehet. De az is lehet, hogy valaki olyan ajándékkal kedveskedik, amelytől elakadhat még a lélegzeted is. Régi ismerőssel öröm lehet a találkozás.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha gyerekekkel van dolgod, akkor kölcsönösen boldoggá tehetitek egymást. Ha pénzről van szó, akkor sajnos ma nem állsz a helyzet magaslatán, ezért jobb lenne az anyagiakkal kapcsolatos ügyeket elhalasztani. Találkozás feldobottá tehet.

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy olyan váratlan dolog történik, amelynek hatására jobb lesz a kedved és az optimizmus sugárzóvá tehet. Olyan helyről is jöhet pénz, ahonnan nem várod. Ha most utazol, fantasztikus élményben lehet részed.