Horoszkóp 2018. szeptember 2.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy olyan téma foglalkoztat a mai napon, amely a jövőddel áll szoros kapcsolatban. De az is megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akivel a korábbi időben szoros kapcsolatot ápoltál, aki egykor fontos volt.

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon valószínűleg többet fogsz kommunikálni. Úgy érezheted, muszáj valakivel megbeszélni a dolgokat, és nagyon közlékeny leszel. Kedvező benyomást tehetsz másokra, ha nem feledkezel meghallgatni másokat is.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy a mai napon nagyon be leszel táblázva, de termékeny nap vár rád, legalább is információcsere szintjén. Ha valakivel most kell közölnöd valamit, akkor remek pillanat kínálkozik erre.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Ha titokban tartott szerelmi viszonyt folytatsz, akkor olyan helyzet alakulhat ki, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek. De az is lehet, hogy elgondolkodsz azon: van-e értelme vele tovább folytatni a kapcsolatot? Pénzedre vigyázz!

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A mai napon a kíváncsiságod nem ismer határokat. Még a leghétköznapibb dolgokban is értelmet kereshetsz. Ha utazol, akkor kisebb-nagyobb kellemetlenségre fel kellene készülnöd. Olyan dolog is elhangozhat, ami boldoggá tehet.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai napon kész és képes leszel a nyílt és világos párbeszédre, de véleménykülönbség merülhet fel és ellenállásba ütközhetsz. Kompromisszumra van ilyenkor szükség, de ezt nem könnyű elérni, neked mégis sikerülhet.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Jó alkalom kínálkozik a mai napon arra, hogy eredeti módon közelíts meg egy régi keletű problémát. Hiszen a mai nap bátran nevezhető a felfedezések és az izgalmas kihívások napjának. Összefuthatsz egy olyan személlyel, akit ki nem állhatsz.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Tegyél a mai napon valami szokatlant. Egészen különleges dolgot, amely tökéletesen ellazít, és amely miatt feldobott lelkiállapotba kerülhetsz. A megérzéseid a mai napon tökéletesen működhetnek, hallgass hát rájuk.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ma nem leszel a jól bevált rutin foglya, ami jó dolog, mert egész nap új ötletek pattanhatnak ki a fejecskédből. Most csak jegyezd le ezeket egy papírra és majd máskor próbáld részletesen kidolgozni.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Igen izgalmasnak ígérkezik ez a mai nap, amikor olyan dolog is történhet, amely miatt boldognak és elégedettnek érezheted magad. Ha van kis házi kedvenced, ő is boldoggá teheti a mai napodat. Olyan dolgot hallhatsz, amit érdemes fontolóra venned.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha vendégségre kerülne sor a mai napon, akkor bebizonyíthatod, hogy milyen fantasztikus szakács és vendéglátó vagy. Ha te mész vendégségbe, akkor olyan ajándékot vigyél, aminek te is örülnél. Ha most vásárolsz, ezt jókor teszed.

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy a munkahelyeden olyan változás történik, amely a kedvedre való lesz. De az is lehet, hogy kísért a múlt: olyan valaki bukkanhat fel az életedben, aki egykor sokat jelentett. Ha párkapcsolatban élsz, társadra most légy tekintettel.