Horoszkóp 2018. szeptember 1.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Amennyiben a mai napon nyugalomra tudod inteni elmédet, és arra a dologra összpontosítasz, amelynek a végére pontot szeretnél tenni, akkor sikeressé válhatsz ezekben a dolgokban. Váratlan találkozás felvillanyozhat.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Hatékonyan tudsz kommunikálni a mai napon, főleg akkor, ha nem csapongsz ide-oda egyik témáról a másikra, és ezzel nem hozod zavarba a környezetedben élőket. Anyagi ügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A pénz úgy vonzódhat a mai napon hozzád, mint mágnes a vashoz. Ha szülő vagy, akkor gyermekedre hatást tudsz gyakorolni: azt fogja majd tenni, amit te jónak tartasz. Ha szingli vagy, felbukkanhat egy olyan személy, akivel majd akár össze is bútorozhatsz.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Elméd a mai napon éber és élénk, így most sok sikerre számíthatsz, feltéve, ha elég ideig tudsz egy dologra koncentrálni. Tudatosan törekedned kellene a lazításra, és próbálj meg kellemes dolgokra gondolni. Utazás jól sikerül.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy olyan dolog juthat a fülecskédbe, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek. Ám nem eszik olyan forrón a kását! Vagyis a dolgok egészen másként alakulhatnak, mint ahogyan ez jelen pillanatban látszik.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ne fukarkodj a mai napon az elismerő szavakkal. A dicséretek olyan ajtókat nyithatnak meg előtted, amelyek eddig zárva voltak, és ennek hatására úgy érezheted: az élet napos oldalán sétálgathatsz. Egy találkozás felvillanyozhat.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Családi ügyek foglalkoztathatnak, érdemes átértékelni az otthoni helyzetedet és változtatásokat eszközölni. Persze csak akkor, ha erre valóban szükség van. Rokonnal könnyebben meg tudod értetni magad, mint bármikor máskor.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Érdemes lenne a mai napon a lábadat lógatni, nem csinálni semmit. Különösen igaz ez a megerőltető foglalatosságra, amely miatt nagyobb erőket kellene megmozgatnod. Baráttal a kapcsolatod pompásnak mondható, ami jó érzéssel tölthet el.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A mai nap egyike azoknak, amikor mindenféle új ötleted támad, amellyel például a munkádat hatékonyabbá tudod tenni. Remekül tudsz másokhoz alkalmazkodni, és a kedvességed, a figyelmességed miatt népszerűbb lehetsz.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy mélyebb szinteken gondolkodhatsz önmagadról és minden bizonnyal másokról is, mint általában. Érdemes lenne a mai napon kirándulni, bármilyen is az időjárás, tölts több időt a szabad levegőn, amivel feltöltődhetsz.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Magasröptű viták kellős közepén találhatod magad, és ennek minden pillanatát élvezheted. Ha tanulmányokat folytatsz, akkor érdemes lenne most ezzel többet foglalkozni. Egy fantasztikus ötletet pedig érdemes lenne megvalósítani.

Halak
II. 19. – III. 20.

Soha nem volt még aktuálisabb a mondás, miszerint a gondolatnak teremtő ereje van. Neked is összpontosítani kellene egy olyan dologra, amelyet szeretnél elérni. Mert bevonzhatod az életedbe, és ennek hatására úszhatsz a boldogságban.