Horoszkóp 2018. augusztus 31.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Kommunikációs készséged szinte tökéletes. Képes leszel világosan és egyértelműen kifejezni a gondolataidat, meghallgatni és figyelembe venni mások véleményét, tanulni belőlük, és ha kell, egyezséget is tudsz kötni.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Akár „ötcsillagos” napnak is lehetne nevezni ezt a mait. Amikor olyan dolgokban arathatsz sikert, amelyet eddig talán el sem tudtál képzelni. De az is lehet, hogy a kapcsolataid válhatnak roppant gyümölcsözővé, eredményessé.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Szellemileg a mai napon friss, éber és érdeklődő lehetsz. Remek alkalom kínálkozik a szellemi látóköröd kiszélesítésére, minden lehetséges módon. Ha utazol, akkor kisebb-nagyobb kellemetlenséggel kell majd megküzdened.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Annyira túltenghet benned a közlésvágy, hogy alig engedsz szóhoz jutni másokat. Próbálj meg lassítani a tempón és inkább figyelj, mert ez többet hozhat most a konyhára. A szerelmi viszonyokban fantasztikus pillanatokat élhettek át.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Fékezd meg pergő elmédet, és nyelvedet, ne pazarold az időt szellemi pengeváltásokra vagy fecsegésre és ne fordítsd metsző szellemedet mások ellen. A munkahelyeden olyan változások történhetnek, amelyek téged is érinthetnek.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai napon a sors kiváló alkalmat biztosít a világos párbeszédre, megállapodások kötésére, szerződések készítésére. A párkapcsolatokban is eljön a pillanat, amikor le kell ülnöd a partnereddel és a fontos dolgokat meg kell beszélni.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Itt az ideje, hogy tervezgess, kigondold a dolgokat. Hiszen jól vág az eszed és általában a szíved is a helyén van. Alkalmas az időpont megbeszélésekre, illetve az egyéb apróságok elintézésére. Olyasmiknek, amivel máskor nem szívesen foglalkozol.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Mindenfajta kommunikációra kiváló ez a mai nap. Ha eddig vonakodtál előhozakodni valamilyen témával, most ideje, hogy ezt megtedd. Olyan valakivel is találkozhatsz, akivel kölcsönösen be tudjátok fejezni egymás mondatát.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Idődet a mai napon kellemesen és gyümölcsözően töltheted, különösen, ha tervezgetésről, a jövőről van szó. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társaddal kesztyűs kézzel kellene bánni, mert sokkal érzékenyebb az átlagosnál.

Bak
XII. 22. – I. 19.

A mai napon könnyen kommunikálhatsz, tárgyalóképességed remek, csak nehogy a túlzott szubjektivitás hibájába ess. A szerelmi kapcsolatokban fantasztikus pillanatokat élhettek át. Utazás során idegesítő helyzet jöhet létre.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt olyan feladatokat kell elvégezned, amelyhez nagyobb erőre és tiszta fejre van szükség. A munkában a kedved szerint alakulhat nagyon sok dolog, ami jó hatással lehet a kedélyedre.

Halak
II. 19. – III. 20.

A mai napon megvalósíthatsz egy régi tervet, amely miatt más színben láthatod a világot. A munkahelyeden elérheted azt, amit akarsz. Ehhez arra van szükség, hogy nyomulj. Anyagi ügyeid pompásan alakulhatnak, ami örömmel tölthet el.