Horoszkóp 2018. augusztus 30.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai napon jó alkalom nyílik az önelemezésre. Olyan helyzet jöhet létre, amely miatt magadba nézhetsz, és világossá válhat, mit és hogyan kell tenned a jövőben azért, hogy sikert sikerre halmozz. Testi épségedre jobban ügyelj.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ha ellent tudsz állni annak, hogy a féltékenység zöld szemű szörnyetege felüsse a fejét, akkor a dolgok úgy alakulhatnak, hogy neked nem lesz okod panaszra. Ha a szinglik táborához tartozol, összehozhat egy szenvedélyes személlyel a sors.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy a következő időben olyan helyzet jöhet létre, amely nagyon is a kedvedre lesz. De az is megeshet, hogy amit korábban valaki elvett tőled, azt a sors most visszaadja. Az éjszaka képeire jobban figyelj, mert az álmaid jósálmok.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A mai napon megeshet, hogy annyira felfokozott érzelmekkel reagálhatsz az emberekre és általában az élet dolgaira, hogy a nap végére kimerültnek érezheted magad. A szerelmi viszonyokban fantasztikus pillanatokat élhetsz át.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy a mai napon gondolataidnak nagy része a munka, a megélhetés vagy a felettesed körül járnak. Különösen, hogy a nagyon közeli jövőben óriási változások következhetnek be az életednek ezen a területén.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Baleset és bírságveszélyes ez a mai nap, ezért közlekedj óvatosabban, és tartsd be a szabályokat. Olyan dolog is a tudomásodra juthat, amelyet felhasználva előnyös helyzetbe kerülhetsz. Nagyobb vásárlást ma bonyolíts.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha a szerelmi életedre eddig az állóvíz volt a jellemző, akkor most örömmel tapasztalhatod meg ennek az ellenkezőjét. A szerelem ege vakítóan kék lehet. De az is megeshet, hogy a meglévő kapcsolatok alakulhatnak nagyon is a kedved szerint.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor érzelmeid és érzékenységed annyira felfokozódik, hogy ma tényleg eggyé válhatsz a pároddal. De az is lehet, hogy akivel most hoz össze a sors, azzal bátran tervezgetheted a közös jövőt…

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Megeshet, hogy konfliktus támad a közeli kapcsolataidban, minden valószínűség szerint tudattalan – általában elfojtott, de most felszínre törő – érzelmi okokból. A munkahelyeden rövidesen nagy változások történnek.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Időd nagy részét a mai napon az eredményes kommunikáció és a rendkívüli kapcsolatépítés jellemzi. De az is lehet, hogy régi ismerős bukkan fel a színen, aki önként tolhatja a szekeredet. Nagyobb vásárlást most bonyolíts.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Elméd a mai napon pengeéles, világos és összeszedett, tehát hatékonyan fog működni. Ha szülő vagy, akkor gyermekeddel olyan beszélgetést folytathatsz, amellyel megnyugtathatod őt, és amely miatt szorosabbá válhat viszonyotok.

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha a mai napon ügyeket kell intézned, rohangálnod kell, akkor az a fontos, hogy történjen bármi, ne engedd, hogy kihozzon a béketűrésből. Mert csak így lehetsz eredményes. Pénzügyeid pompásan alakulhatnak, érdemes új fába vágni a fejszédet.