Horoszkóp 2018. augusztus 29.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy mindennek ellenszegülhetsz és mindenkivel szemben lázadhatsz, aki korlátozni merészel téged. Idegessé, izgatottá válhatsz és érzelmileg megrázó meglepetésben lehet részed. Pénzügyeid jól alakulhatnak.

Bika
IV. 20. – V. 20.

A kapcsolataid átmenetileg megnehezülhetnek, tele lehetnek vitákkal és érzelmi szakadékokkal. Következtetéseid könnyen tévesnek bizonyulhatnak, ezért jobb, ha nem most hozol végleges döntéseket. Különösen igaz ez a magánéletedre.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Gondolataid összezavarodhatnak, ami megnehezítheti a kommunikációt. Könnyen félremagyarázások, félreértések csapdájába eshetsz. Ha párkapcsolatban élsz, akkor működhet jól a viszonyotok, ha te engedékenyebb leszel.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A túlzások napjának bátran nevezhető ez a mai. Ha képes vagy az arany középúton haladni, akkor nem lesz okod panaszra, mert több dolog alakulhat a kedved szerint. Hallgass a megérzéseidre, mert az ösztöneid nem csalnak meg.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Kapcsolataid a mai napon bonyolulttá, homályossá, zavarodottá válhatnak. Még az is lehet, hogy olyan dolgokat képzelsz, amelynek semmi köze sincs a valósághoz. Rokonnak kérd ki a tanácsát, és amit mond, fogadd is meg.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ezt a mai napot eltöltheted egy jó barátoddal, hogy megoszd vele a felfedezéseidet vagy az álmaidat, vágyaidat. Rendkívüli kreativitás lehet rád a jellemző: olyan ötleted támadhat, amely roppant sikeressé tehet.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A mai napon a megérzéseid tökéletesen működhetnek, amelyre hallgatnod kellene, mert így elkerülhetsz akár egy kellemetlenséget, akár előnyös szituációt élvezhetsz. Valakinek szüksége van az együttérzésedre, a támogatásodra.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Próbáld meg elkerülni a negatív beállítottságú embereket, mert könnyedén rád ragadhat az ő hangulatuk, és te fogod rosszul érezni magadat miattuk. Főnöködről vagy jót mondj, vagy meg se szólalj. Nagyobb vásárlást most bonyolíts.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A baráti kapcsolatok azon múlnak, hogy te mit és hogyan szeretnél. Ha tovább kívánod folytatni az ismerősöddel a viszonyt, akkor neked kell most ezért többet tenned. Ha pénzről van szó, akkor nem lesz okod panaszra: csak úgy dől a lé…

Bak
XII. 22. – I. 19.

A mai nap nem a világos gondolatok és a fontos döntések meghozatalának ideje. Készülj fel arra, hogy később újra kell majd értékelned a mai nap eseményeit. A környezetedben van egy olyan személy, aki úgy hazudik, mint a vízfolyás.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Erős, belülről fakadó érzések keríthetnek a mai napon hatalmukba. Mély érzelmi szinteken élhetsz át mindent, amivel most foglalkozol. A nőkkel való kapcsolatod várhatóan heves, mély és talán csodálatos élményben részesíthet.

Halak
II. 19. – III. 20.

Tartózkodj az értelmetlen féltékenykedéstől vagy a túlzottan birtokló magatartástól és a manipulatív taktikáktól. Illetve viselkedj és fogalmazz egyértelműen, így kerülheted el, hogy a társaddal civakodásra kerüljön sor.