Horoszkóp 2018. augusztus 28.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai napon az a legfontosabb, hogy bármit hallasz, ne kapkodj, ne rohanj, ne akard mindenáron megosztani a hallottakat másokkal. Nem eszik olyan forrón a kását, és a dolgok idővel másként alakulhatnak, mint ahogyan látszik.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy kedved támad új célkitűzések és irányvonalak keresztülvitelére és megpróbálod a többieket is rábeszélni erre. Ehhez azonban át kellene venned a vezető szerepet, amire most lehetőséget kínálhat a sors.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy váratlan meglepetések borítják fel a mára betervezett programjaidat vagy a szokásos munkarendedet, de valószínűleg jól fogsz tudni alkalmazkodni hozzájuk. Ha szülő vagy, gyermekeddel légy elfogadóbb.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Új arcokat, másfajta embereket keresel, újfajta izgalmakra, szokatlan élményekre, környezetre vágyakozhatsz, és minden bizonnyal el is éred azt, amit szeretnél. Ha most váltasz munkahelyet, a legjobbkor teszed.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Fantasztikus formában lehetsz a mai napon, amikor könnyedén keresztül tudod vinni az akaratodat, meg tudod valósítani a célkitűzésedet, és rendkívüli kreativitás lehet most jellemző rád. Kolléga viszont az idegeiden táncolhat.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is lehet, hogy konokságod miatt hozhatod magad nehéz helyzetbe. Próbálj meg egy kicsit engedékenyebben viselkedni, meglátod, mennyivel könnyebb lesz az életed. Régi ismerőssel a találkozás kellemes lehet.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Nem tűrsz el semmiféle beleszólást és nehezen viseled mások elvárásait, különösen érzelmi téren. Még a szokásos kötelességeknek is nehezen tudsz eleget tenni. Ha most nyaralsz, akkor feltöltheted energiaraktáraidat.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Össze kell szedned magad, és jó teljesítményt nyújtani. Bármennyire nem értesz egyet a feletteseddel, akkor is neked kell engedni. Ha tudsz bólogatni és tömjénezni, akkor nem lesz okod panaszra. Ennek hatására főnököd talán a tenyeredből fog enni.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Az érzelmeid a mai napon összezavarodhatnak, amelynek a fő oka az lehet, hogy az izgalmak iránti igényed végletes lehet. Ez pedig vitákat eredményezhet és lehet olyan kapcsolatod, amelynek a végére pont kerülhet.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ha nem akarod saját magadat kellemetlen helyzetbe hozni, akkor jó lenne, ha a magánéleted rejtelmeibe kevés embert avatnál be. Ha állásváltoztatáson töröd a fejecskédet, akkor lassan a tettek mezejére kellene lépned: tettedet siker koronázhatja.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy olyan helyzetbe kerülhetsz, amelyről talán álmodni sem mertél. A bekövetkező események hatására az elégedettség jóleső érzése hullámozhat át a kebleden. De az is lehet, hogy kellemes találkozásban lesz részed.

Halak
II. 19. – III. 20.

Tartózkodj a kapásból meghozott döntésektől. Illetve önmagadat hozhatod kellemetlen helyzetbe, ha olyan dologra vágysz, amelyről magad is tudod, hogy túlságosan nagy lenne a fa, amibe vágnád a fejszédet. Próbálj reálisan gondolkodni.