Horoszkóp 2018. augusztus 27.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Összességében pompás napod lesz, amikor több dolog alakulhat a kedved szerint. Az azonban nagyon fontos, hogy bármi történjen, megőrizd a hidegvéredet, mert különben olyat tehetsz, amivel önmagadnak okozhatsz kárt.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ha pénzről van szó, akkor sajnos most nem állsz a helyzet magaslatán. Ami azt jelenti, hogy akár a saját hibádból veszteséget könyvelhetsz el. Mindennél fontosabb most a szabályoknak a betartása, mert ez is pénzt húzhat ki a zsebedből.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Összességében nagyon jól sikerülhet ez a mai nap, amikor olyan eredményeket érhetsz el, amelyet csak a legmerészebb álmaidban láthattál. De az is megeshet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, aki jó hatást gyakorolhat a kedélyállapotodra.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Szorosabbra kellene húznod a nadrágszíjat, és nagyon meggondolni, hogy mire adsz ki pénzt. Mert a tisztánlátás – elsősorban anyagi vonalon – most messze kerül, így felesleges vagy silány dologra költhetsz. A szerelem ege vakítóan kék lehet…

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy rokonnal kapcsolatban alakulhat ki olyan helyzet, amely nehezen kezelhetőnek mondható. Viszont nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, így érhetsz el olyan sikert, amelyet magad sem gondoltál volna.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Általában nem jellemző a rád a túlzás, de most mégis olyan helyzet jöhet létre, amelyben a realitás messze kerül, és emiatt veszteséget könyvelhetsz el. De az is lehet, hogy olyan titok juthat a tudomásodra, melytől leeshet az állad is.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A pénzedre mindennél jobban kellene vigyáznod, mert az életnek ezen a területén nagyobb kár érhet. De az is megeshet, hogy olyan lehetőségről hallhatsz, amely túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Ezért ne bonyolódj most anyagi ügyekbe.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A munkahelyeden jöhet létre olyan helyzet, amely számodra elfogadhatatlan lehet. De az is megeshet, hogy a felettesed olyan dologgal állhat elő, amellyel te nem értesz egyet. Megeshet, hogy az egyik kolléga miatt többet kell dolgoznod.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek. Ha most utazol, akkor meg kellene acéloznod az idegeidet, nyugalmat erőltetni magadra. Ha tanulmányokat folytatsz, olyan hír juthat a fülecskédbe, ami idegessé tehet.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Az egészségedre, a testi épségedre jobban kellene ügyelned. Bankkal, biztosítással kapcsolatos ügyek bonyolítására kiváló ez a nap. Belebonyolódhatsz egy olyan kapcsolatba, amelyet a titkok övezhetnek.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban egyik pillanatról a másikra jöhet létre kommunikációs probléma. De az is megeshet, hogy olyan valakivel találkozol, akinek a stílusa miatt kinyílhat a kisbicska a zsebedben.

Halak
II. 19. – III. 20.

A munkahelyeden alakulhat ki olyan helyzet, amely miatt idegessé válhatsz. De az is lehet, hogy hajlamos lehetsz a túlzásokra és ezzel önmagadnak generálsz nehezen kezelhető szituációt. Baráttal beszéld meg a problémáidat.