Horoszkóp 2018. augusztus 26.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Csúcsformában lehetsz a mai napon, amikor agytekervényeid az ötödik sebességbe kapcsolhatnak. Kipattanhat az isteni szikra a fejedből, és olyan eredményt érhetsz el az élet több területén, amely miatt irigyeid száma annyi lehet, mint égen a csillag.

Bika
IV. 20. – V. 20.

A munkában, megélhetésben érhetsz el nagyon jó eredményeket. De az is lehet, hogy a feletteseddel olyan témában juthattok közös nevezőre, amely már hosszabb ideje foglalkoztat. A szerelem ege vakítóan kék lehet…

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Hihetetlenül nagy energiával rendelkezel a mai napon, ez az oka annak, hogy bármit szeretnél, az sikerül. Mivel nagyon jól tudod ma menedzselni magad, ezért most kellene olyan ügyben lépni, amely már jó ideje foglalkoztat.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Kedvez a mai nap a kényesnek tartott témák megvitatására. Az eszed úgy vág, mint a borotva, ennek köszönhetően nem mindennapi eredményeket érhetsz el. Olyan pletyka juthat a fülecskédbe, hogy egyik ámulatból a másikba eshetsz.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A mai nap kellemesnek, érdekesnek, sőt talán még izgalmasnak is ígérkezhet, mivel a mindennapos események vagy kapcsolatok új oldalukról mutatkoznak be. A siker csak akkor lehetséges, ha kellő önfegyelemmel rendelkezel.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai nap legfontosabb feladata az egészségednek, a testi épségednek a megőrzése. Ha mégis egy vírus erősebbnek bizonyul, és ágynak dönt, akkor élvezheted a közvetlen környezeted figyelmét és szeretetét.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy valaki bejön a te utcádba. Kiderülhet, hogy aki korábban megbántott, vagy furcsán viselkedett veled, annak most mégis nagy szüksége van rád. Ne éreztesd vele, hogy haragszol rá, élvezd ki a helyzetet!

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Energikus és fáradhatatlan lehetsz a mai napon. Kerekedj hát fel és csinálj valami új dolgot, vagy olyasmit, amitől boldognak érezheted magad. Ha szülő vagy, a gyermekednek a mai napon nagyobb figyelemre és a szeretetre van szüksége.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Amennyiben párkapcsolatban élsz, akkor a társadnak egzisztenciális gondjai támadhatnak és szüksége lehet a támogatásodra, a tanácsodra. Fontos, hogy ne kapj idegrohamot tőle. Próbáld megőrizni a hidegvéredet, és ne bántsd őt meg.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Élénk és izgatott lehetsz a mai napon és ha nem azzal töltöd az idődet, amivel szeretnéd, akkor viszont majd szétvethet a feszültség. Valakinek a fecsegése az agyadra mehet. Számolj el tízig, így nem mondasz olyasmit, amivel magad alatt vághatod a fát.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A mai napon olyan események történhetnek, amelyekből nagyon sokat tanulhatsz és önismeretre is szert tehetsz. Az elektronikus berendezések ma borsot törhetnek az orrod alá. Ha ilyesmit vásárolsz, nagyon meg kell nézni, mire adsz ki.

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy a sors összehoz azzal a személlyel, akivel egy húron pendülhettek, akivel a kommunikáció különösen élvezetes lehet. Közlekedés során légy óvatos, és nézz a lábad elé, mert balesetveszélyes ez a nap.