Horoszkóp 2018. augusztus 25.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A baráti kapcsolatok nagyobb szerepet játszhatnak az életedben. Még az is lehet, hogy olyan valaki jelentkezhet, akivel egykor jó kapcsolatot ápoltál, viszont most úgy hiányzik ez az illető neked, mint púp a hátadra. Vásárlásra jó a mai nap.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Kiváló a mai nap munkával, megélhetéssel, pénzzel kapcsolatos megbeszélésekre. De még az is megtörténhet, hogy a felettesed olyan dologgal állhat elő, amelyek miatt örömödben úgy érezheted, a föld felett lebegsz két lépéssel.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Hajlamossá válhatsz a mai napon a képzelődésre. Azt hiheted – tévesen -, hogy senkitől sem kapod meg azt az érzelmi támogatást, amelyre szükséged van. Ám ez tévedés. Csak most sokkal érzékenyebb vagy, ezért érezheted ezt.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy a mai napon eluralkodik rajtad a pesszimizmus. Ráadásul bűntudat is gyötörhet. De nincs okod az elkeseredésre, mert olyan esemény történhet, amelynek hatására rájöhetsz, hogy tévedtél. Hivatalos ügyek intézése frappánsan mehet.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Foglalkozz most a nehéz, megerőltető munkákkal. Alaposságod révén hamar a végére járhatsz a dolgoknak. Ha szívesebben lennél egyedül, akkor a sors olyan helyzetbe hozhat, amivel ez a vágyad teljesülhet. Orvosi vizsgálat miatt ne izgulj.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai napon képes vagy elfogulatlanul kezelni és szemlélni önmagadat, de másokat is. Jó alkalom kínálkozik arra is, hogy olyan feladatok végére tegyél pontot, amelyekhez már jó ideje nem éreztél sem kedvet, sem erőt.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Nem fogod a mai napon magányosnak érezni magad, még ha egyedül is vagy. Sőt, eltelíthet a belső erő, a nyugalom és a béke. Kedvez a mai nap a munkával kapcsolatos megbeszéléseknek, mert olyan eredményt érhetsz el, amire vágysz.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Előfordulhat, hogy nehezebbé válik a kommunikáció a mai napon. Hajlamossá válhatsz mindent a sötétebbik oldaláról nézni, legyen szó önmagadról vagy másokról. Aztán eljut hozzád egy olyan hír, amely jókedvre hangol…

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Légy egy kicsit óvatosabb, ha megbeszélésről, vagy fontosabb döntésről van szó. Ha valamilyen rendkívüli dolgot szeretnél véghezvinni, nem alkalmas erre a mai nap. Sajnos éppen az ellenkezőjét érheted el mindannak, amit szeretnél.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Általában nem jellemző rád a lobbanékonyság, ám a mai napon furcsa módon mégis így viselkedhetsz. Ami előtt a környezetedben élők döbbenten állnak. Ha eredményes akarsz lenni, akkor higgadtnak és következetesnek kell maradnod.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Nyugtalannak és türelmetlennek érezheted magad, ezért akaszthatod össze a bajszodat a közvetlen környezetedben élőkkel. Próbálj meg türelmes maradni, így elérheted mindazt, amit szeretnél. Nagyobb vásárlásra kiváló ez a nap.

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy olyan valaki bukkanhat fel az életedben, akit akkor szeretnél csak látni, amikor a hátad közepét. Művészetekkel kapcsolatos élmény lelkileg feldobottá tehet. Munkád során váratlan helyzetet jól tudod kezelni.