Horoszkóp 2018. augusztus 24.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Összességében a mai nap jónak mondható, amikor olyan dolgok hangozhatnak el, amelyek miatt örömödben fülig érhet a szád. Érdemes lenne beiktatni testmozgást, mert ez további jó hatással lehet a kedélyállapotodra, és a fizikumodra.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ha tudatában vagy minden tettednek, minden mozdulatodnak, akkor nem történhet veled olyasmi, amit nem szeretnél. Illetve a heves, meggondolatlan cselekedetnek baleset lehet a következménye. Vigyázz jobban magadra.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Kissé ingerlékenyebb lehetsz a mai napon és problémáid adódhatnak a közvetlen környezetedben élőkkel. Ám ez sem tart örökké. Talán ahogy vége a mai napnak, úgy érezheted felszabadultabbnak magadat. Alkalmas a nap nagyobb vásárlás lebonyolítására.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Őszinte érdeklődést tanúsíthatsz a mai napon mások iránt. Kiváló a mai nap csapatmunkára, főleg ismerős közegben. A sors lehetőséget kínál arra, hogy fontos ügyben közös nevezőre juss olyan valakivel, aki fontos neked.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Olyan esemény történhet, amely miatt boldognak és elégedettnek érezheted magad. Megtörténhet, hogy olyan valakivel futhatsz össze, akivel már jó ideje nem találkoztál. Kiváló a mai nap hivatalos ügyek intézésére, orvosi vizsgálatra.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Amennyiben a korábbi kapcsolatodból van utódod, akkor vele kell most többet törődnöd. Még az is lehet, hogy miatta át kell szervezned a napodat. Pénzügyek intézésére is remek ez a péntek, mert minden könnyedén és gyorsan megy.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Belső békés és szeretetteljes viszonyulásod embertársaidhoz a környezetedből is éppen ezt váltja ki. Vagyis soha nem volt még aktuálisabb a mondás, miszerint amit adsz, éppen azt fogod visszakapni. Barátnak szüksége van a segítségedre.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy intellektuális érdeklődésed felélénkülhet a mai napon. Például a nem evilági dolgok jobban izgatnak, és olyan valakivel hozhat össze a sors, aki ebben a témában nagyon otthon van. Vagyis elhiheted neki, amit mond.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ha nem lépsz az ájtatosság kelepcéjébe, nagyon kellemes lehet a mai napod. A munkahelyeden olyan változások történhetnek, amelyek hatással lehetnek a te életedre. A sors lehetőséget kínál arra, hogy elérd mindazt, amit nagyon szeretnél.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Nagylelkű és adakozó lehetsz a mai napon. Érdekes módon, ha ezt valaki ki akarja kényszeríteni, akkor kőkeményen ellenállhatsz. Viszont ha önként teszed, akkor ez nem esik nehezedre. Internetes banki tranzakció bonyolítására nem jó a nap.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Furcsa lesz ez a péntek! Hirtelen, egyik pillanatról a másikra alakulhat ki vita a környezetedben. Egyszerűen nem akarod, hogy bárki megmondja neked, mit és hogyan kell tenned. Ha viszont békén hagynak, akkor nagyobb áldozatra leszel képes.

Halak
II. 19. – III. 20.

Nyugtalan perióduson mehetsz most keresztül, amikor nagyobb személyes szabadságra törekedhetsz. Gondolkodóba eshetsz, hogy vajon jó irányba haladsz-e. Az ilyesfajta önelemzésnek van itt az ideje, melyből sokat tanulhatsz.