Horoszkóp 2018. augusztus 23.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai napon rendkívül kellemes hangulatban lehetsz, amikor hasznodra válna egy kis pihenés, felüdülés, szórakozás és játék, vagy vendégeskedés. De kedvez az idő a nyaralás, utazás megtervezésének is.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ha vigyázol arra, hogy ne ess túlzásokba – amit később megbánnál -, akkor ez egy kiváló nap lehet a pénzügyekkel, munkával, megélhetéssel kapcsolatos témák megbeszélésére. A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak, légy következetes.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Itt az ideje, hogy hangot adj szerelmes érzéseidnek. Még akkor is, ha az illetőnek erről tudomása van, mert olyan jól esik ezt újra és újra hallani! Ragyogó a mai nap arra, hogy észrevedd és értékeld mindazt a szeretetet és ragaszkodást, ami körülvesz!

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Engedd el és érezd jól magad. Fogékony vagy a szerelemre, a vidámságra. Ma könnyen magadhoz vonzhatod az embereket. Megfelelő alkalom kínálkozhat a szórakozásra, kikapcsolódásra, vagy olyan helyre menni, ahol élvezheted mások társaságát.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A mai napon kedvező benyomást tehetsz másokra. Még az is lehet, hogy olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek miatt határtalanul boldognak érezheted magad. Közvetlen környezetedben van az a személy, akinek nagy szüksége van a támogatásodra.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Élvezheted a mai napon a barátokkal, jó ismerősökkel eltöltött időt, és kölcsönösen örülhettek annak, hogy egymás társaságában múlattátok az időt. Még az is lehet, hogy új barátra teszek szert. Ha ma shoppingolsz, nagyon jókor teszed!

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A lelked csordultig lehet szeretettel és szerelemmel és teljes lehet körülötted a nyugalom. Ha önmagadat adod, ha nem játszod meg magad, akkor te lehetsz a társaság lelke, illetve a párkapcsolatokban is pont kerülhet egy bonyolult ügy végére.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha szívesen töltöd az időt barátaid társaságában, akkor menj, és bulizz! Biztosan fantasztikusan érezheted magad. Ha dolgoznod kell, jól ki tudsz jönni az emberekkel, de tárgyalásokra, fontos szerződés aláírására nem kedvez az idő.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ma nagyon úgy érezheted, hogy társaságra van szükséged, és most mindenkivel – barátokkal, szeretteiddel – egyaránt nagyon jól kijöhetsz. Barátkozó hangulatban vagy úgy, hogy a viselkedésed egyáltalán nem tolakodó. Pénzedre jobban ügyelj.

Bak
XII. 22. – I. 19.

A mai napon kevesebb kedvet érezhetsz a munkához. Ezért jó lenne, ha inkább pihenésre szánnád az időt, mert a következő héten rengeteg feladat vár rád, amikor szükséged lesz minden erődre, energiádra. Fontos, hogy evés-ivás során ne ess túlzásokba!

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ma nagyon kedves, gyengéd, romantikus, szentimentális hangulatban lehetsz. Közeli hozzátartozóid körében, meghitt környezetben kívánod az idődet eltölteni. Fontosabbá válhat a mai napon a család és szívesen nosztalgiázol.

Halak
II. 19. – III. 20.

Ma nem vagy különösképpen szorgos kedvedben, de ha mégis muszáj valamilyen módon foglalkoznod az emberekkel, akkor sikerre számíthatsz. Feltéve persze, ha őszinte leszel velük szemben. Kis házi kedvenc boldoggá teheti a napodat!