Horoszkóp 2018. augusztus 22.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai napon kedvező benyomást tehetsz másokra. Szinte vonzod magadhoz a hasznot hozó embereket és helyzeteket. Tartsd nyitva a szemed és a füled, mert egy jó üzleti, anyagi lehetőség van kilátásban, amit üstökön kell ragadni!

Bika
IV. 20. – V. 20.

Barátkozó és gyengéd hangulatban lehetsz a mai napon és ezt környezeted is viszonozni fogja. Jó ez az időszak mindenféle társas összejövetelekre és az esetleges társkapcsolati problémák rendezésére is. Bármilyen az időjárás, tölts több időt a szabadban.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy új barátság vagy új szerelem köszönhet rád a mai napon. Ha ez valóban így lesz, biztos lehetsz benne, hogy tetszést arathatsz, és a boldogság kék madara hosszabb időre a válladra telepedhet. Ha dolgoznod kell, nem esik nehezedre a munka.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Minden esély megvan arra, hogy új szerelmi kapcsolat kezdődjön. De az is megtörténhet, hogy a régi viszonyokban alakulhatnak úgy a dolgok, hogy örömödet legszívesebben világgá kürtölnéd. Ha van testvéred, miatta nehezebbé válhat az életed.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Élvezheted a mai napon az emberek társaságát és ők is a tiédet. Kedvező benyomást tehetsz mindenkire és ez lehet az oka annak, hogy többen szeretnének a közvetlen környezetedben tartózkodni. Próbálj meg lazítani és a kötelezettségeket most tedd félre.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai nap alkalmas nagyobb vásárlás bonyolítására, illetve kiváló az idő befektetésekre, mert tudod, hogy hol van a határ a költekezésben. A szerencse istenasszonyának támogatását is élvezheted, és ki tudsz használni egy előnyös helyzetet.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Remek a mai nap arra, hogy örömet találj a szép dolgokban és a környezetedet csinosítsd. Ha társaságban töltöd az időd egy részét, akkor nagyon jól fogod érezni magadat, de hajlamossá válhatsz arra, hogy olyasmit is megengedj magadnak, amit nem szabadna…

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Nem vagy ma igazán olyan hangulatban, hogy fegyelmezett munkára tudd fogni magadat, könnyen figyelmetlenné válhatsz. Hajlamos lehetsz a túlköltekezésre vagy esztelen kiadásba is verheted magad. Közlekedés során légy óvatosabb!

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy szerelmes leszel a szerelembe, vagy az egész világba, és legszívesebben ezt mindenkinek a tudtára adnád. Nagyobb alkalom kínálkozik arra, hogy társasági életet élj. Most minden rendjén mehet a kapcsolataidban.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Kreativitásod lendületet kaphat és ezt meg is akarod nyergelni. Ma igazán jól kijöhetsz mindenkivel, főleg azért, mert nem érzed úgy, hogy bárki is zavarná a nyugalmadat, és te magad is sokkal toleránsabb vagy, mint általában.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Nagyszerű alkalom kínálkozik a mai napon arra, hogy a kreativitásodat kibontakoztasd és minden bizonnyal kiveszed a részed a munkából is. Sokkal fogékonyabb lehetsz a szépségre is, amely az otthonod csinosításában kimerülhet.

Halak
II. 19. – III. 20.

Remek a mai nap arra, hogy hozzá láss a környezeted feldíszítéséhez, csinosítgatásához. Szépérzéked kiemelkedő és örömet lelhetsz az ilyen tevékenységekben. Az érzelmeidet a mai napon jól kifejezheted.