Horoszkóp 2018. augusztus 21.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Kellemes hangulatban lehetsz a mai napon, amikor egy kis pihenés a hasznodra válhat. Barátkozó kedvedben is lehetsz, amikor olyan valakivel folytathatsz beszélgetést, akivel talán eddig nem ápoltál jó viszonyt. Pénzügyeid jól alakulhatnak.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Minden olyan tevékenységnek kedvezhet ez a mai nap, amely rejtve történik. Fantasztikus bábjátékos vagy, amikor észrevétlenül irányíthatsz embereket, akik között lesznek olyanok, akik önként teszik azt, amit te nagyon szeretnél.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha eddig még nem talált el Ámor nyila, akkor most a szíved közepébe fúródhat. Boldog és elégedett időszak következik az életedben, amikor a szerelmen kívül több olyan dolog történhet, amelyek miatt örömödben talán még szárnyaid is nőhetnek…

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Minden gördülékenyebben fog menni a következő időben, főleg pozitív kisugárzásodnak köszönhetően. Kreatív vagy művészi témákkal kerülhetsz kapcsolatba, és a munkád során is olyan esemény történhet, ami miatt örömödben fülig érhet a szád.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Olyan emberekhez vonzódhatsz, akik mások, mint amilyen te vagy, illetve akik teljesen mások, mint akikkel kapcsolatba szoktál kerülni. Ezekből a találkozásokból rengeteget tanulhatsz, mert látóköröd kitágulhat, és az új felismerések boldoggá tehetnek.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is lehet, hogy a következő időben belebonyolódhatsz egy egyéjszakás szerelmi kalandba. Illetve az is megtörténhet, hogy elmerülhetsz egy titkos viszonyban. Kiváló az idő pénzzel kapcsolatos ügyek intézésének, különösen, ha kölcsönre van szükséged.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Szinte csak a kisujjadat kell megmozdítani, hogy a pénzt magadhoz vonzd. A következő időben minden figyelmed a párkapcsolatra irányul, ahol olyan változásokra van kilátás, amely miatt örömödben akár táncot is járhatsz.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A munkában történhetnek olyan változások a következő időben, amely miatt örömödben talán a föld felett fogsz lebegni néhány lépéssel. Ha egészségi problémával küszködsz, akkor a gyógyulás útjára léphetsz és jól érezheted magad a bőrödben.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Fantasztikus időszak veheti most kezdetét, és úgy érezheted, a sors végre a tenyerén hordoz. Amennyiben szülő vagy, gyermeked miatt boldognak érezheted magad. Még az is lehet, hogy több időd marad a hobbid űzésére és ez is hozzájárulhat jókedvedhez.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Próbálj meg ellenállni a kísértésnek, hogy evés-ivással kényeztesd magad, mert ez most nem tenne jót sem az emésztésednek, se a testsúlyodnak. Feletteseddel fontos témát megbeszélhetnél. Rokonnal szemben légy türelmesebb és elnézőbb.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Itt az ideje, hogy hangot adj annak, ami már jó ideje foglalkoztat, és amivel eddig nem volt bátorságod előhozakodni. Vidám és barátkozó kedvedben lehetsz a mai napon, amikor értékelni tudod mindazt a szeretetet és ragaszkodást, ami körülvesz.

Halak
II. 19. – III. 20.

Rendkívül kellemes hangulatban lehetsz és hasznodra válhat egy kis pihenés, felüdülés, szórakozás és játék. Érdemes lenne egy új ételreceptet is kipróbálni. Kiváló a mai nap olyan tárgyak vásárlására, amivel az otthonodat teheted szebbé.