Horoszkóp 2018. augusztus 20.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai napon eredményes lépéseket tehetsz hivatással kapcsolatos ügyekben. Ha elégedetlen vagy a díjazásoddal, akkor remek alkalom kínálkozik arra, hogy ennek hangot adj a felettesednél. Kolléga viselkedése mellett nem mehetsz el szó nélkül.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy olyan esemény történik, amely hatással lesz a világnézetedre. Talán még az értékrendedet is befolyásolhatja. Pénzügyek terén nem állsz a helyzet magaslatán, ami azt jelenti, hogy könyvelésed kiadása oldala lendülhet nagyobb mozgásba.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Mélyebb szinteken gondolkodhatsz önmagadról és a világról a mai napon. Ha párkapcsolatban élsz, és úgy érzed, hogy a társad korlátoz, akkor ennek megbeszélésére nem jó a mai nap, mert minden másként alakul, mint ahogy várod.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Nem kedvez a mai nap a fontosabb tárgyalásoknak, mert olyan váratlan esemény jöhet közbe, amely megváltoztathatja a beszélgetés menetét. A házasságokban, régi együttélésekben vitára van kilátás, amikor neked kellene engedni.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Mindenféle új ötleted támadhat, amivel a munkádat hatékonyabban végezheted, illetve az életet könnyebbnek érezheted. Remekül tudsz most aprólékos dolgokkal foglalkozni, és megbeszélheted a problémáidat kollégákkal, vagy a főnököddel.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai nap legfontosabb feladata megtanulni hallgatni és másokra figyelni. Mert ugyan a környezetedben többen vannak, akik figyelnek rád, de most arra van szükség, hogy te fordulj mások felé érdeklődéssel. Pénzügyek terén minden okod meg lehet az örömre.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Minden azon múlik, hogy te mit és hogyan szeretnél. A sors támogatását élvezheted, ezért hallgass most a megérzéseidre, amelyek nem csalnak meg. Fontos, hogy mértékletes légy, mert túlzásba viheted az evést, ivást, aminek látványos eredménye lesz…

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Észjárásod hirtelen felélénkülhet, és igen aktívvá válhat. De túlságosan gyorsan pereghetnek az események ahhoz, hogy most végleges döntést hozz. Nem kedvez az idő szerződéskötésnek, illetve értékesebb ingóság vagy ingatlan ügy intézésének.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A szerelmi kapcsolatokban elfogadhatatlan helyzet alakulhat ki. De az is lehet, hogy felbukkanhat az exed, akit akkor látnál a legszívesebben, amikor a hátad közepét. A közösségben, amelynek tagja vagy, ne engedd, hogy rosszindulatú személy elvegye a jókedvedet.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Addig kell ütni a vasat, amíg meleg. Vonatkozik ez most a munkádra, a megélhetésedre, a karrieredre. A sors ezen a napon olyan helyzetet teremt, hogy nem csak megvédheted magad, hanem a kitartásodnak köszönhetően előnyös helyzetbe is kerülhetsz.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Azokban a párkapcsolatokban, amelyben a társadnak korábbi viszonyából van utódja, elérkezik a pillanat, amikor le kell ülni a fehér asztalhoz és megbeszélni mindazt, ami a problémát okozza. Próbálj higgadt maradni, így érheted el mindazt, amit szeretnél.

Halak
II. 19. – III. 20.

Váratlan kiadások borzolhatják az idegeidet. Mivel ez ellen most nem tehetsz semmit, ezért kár az energiádat a bosszankodásra fecsérelni. Egészségi probléma kialakulására van most nagyobb esély. Ha vizsgálaton kell részt venned, ne aggódj, minden jól alakulhat.