Horoszkóp 2018. augusztus 19.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ha munkáról, megélhetésről van szó, akkor most semmit sem kellene erőltetni, mert minden másként alakul, mint ahogy azt szeretnéd. Olyan valakivel is összehozhat a sors, akinek fájhat a foga az állásodra. Légy határozott, és védd meg saját magadat.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy a háttérben állva lépsz a tettek mezejére. Vagyis minél kevesebben tudják, hogy mit és hogyan teszel annál jobb, mert annál sikeresebb lehetsz. A szerelmi kapcsolatokban feszült helyzet jöhet létre, a jövője rajtad múlik.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A fontosabb, pénzzel kapcsolatos megbeszéléseket el kellene halasztani, mert minden másként alakulhat ebben a témában, mint ahogyan azt szeretnéd. Olyan hír is eljuthat ma a fülecskédbe, hogy több dologról változtathatod meg a véleményedet.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Egyik pillanatról a másikra alakulhat ki olyan helyzet, amit nem tudsz uralni, és ami miatt kétségbe is eshetsz. Kérj segítséget, mert egy kívülálló tanácsát megfogadva, ha nem is könnyedén, de egyszerűbben túljuthatsz ezen az idegőrlő szituáción.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ha egy mód van rá, el kellene halasztani egy olyan megbeszélést, amely nagyon fontos neked. Ugyanis minden másként alakulhat, mint ahogyan azt tervezted. Olyan valakivel is összetalálkozhatsz, akitől bátran kérhetsz segítséget, támogatni fog téged.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A szerelmi kapcsolatokban elfogadhatatlan helyzet jöhet létre, amelynek hatására akár a viszony meg is szűnhet. Amennyiben szülő vagy, gyermeked miatt éjszaka nehezebben jöhet álom a szemedre. A gondjaidat oszd meg másokkal, különben a szorongás megbetegíthet.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A házasságokban, régi együttélésekben talán kibékíthetetlenné válhat az ellentét közöttetek. Talán nem lesz kedved ahhoz, hogy a problémákat megbeszéld, mert feleslegesnek tarthatsz minden szót. Váratlan találkozás miatt a kedved jóra fordulhat.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A munkahelyeden olyan helyzet alakulhat ki, amikor hirtelen azt sem tudod, hogy fiú vagy-e, vagy lány? Előfordulhat, hogy valaki rosszindulatú viselkedése miatt mélyen csalódottnak érzed magad. Rokonnak szüksége van a támogatásodra.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked magtartása miatt összeszorulhat a szíved. Sajnos nem a te akaratodon múlnak most a dolgok. Az alkalmazkodáson kívül szinte semmi mást nem tehetsz. Pénzedre jobban ügyelj.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Felettesről vagy jót mondj, vagy semmit. Nem kedvez az idő állásváltoztatásnak. Még akkor sem, ha a jelenlegi helyzetedet elviselhetetlennek tartod, vagy éppen most adódik egy nagyon jó lehetőség. Mert ami most pozitív, az később negatív lesz.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy a munkahelyeden jön létre olyan helyzet, hogy egyik ámulatból a másikba eshetsz. De az is lehet, hogy a felettesednek olyan gondjai vannak, amelyek kihatnak a munkájára, és ez befolyásolhatja a te életedet, a te munkádat is.

Halak
II. 19. – III. 20.

Van olyan baráti kapcsolatod, amely nem állja ki a mostani próbát. De az is lehet, hogy abban a közösségben, amelynek te is a tagja vagy, több az irigy és rosszindulatú személy. Próbálj meg velük szemben három lépés távolságot tartani, így elkerülheted a nagyobb csalódást.