Horoszkóp 2018. augusztus 18.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Nem kedvez az idő a munkával kapcsolatos megbeszéléseknek. Ha egy mód van rá, akkor ezt halaszd el, mert most olyan dolgokra mondhat például a felettesed nemet, ami nagyon fontos neked. Később viszont minden a kedved szerint alakulhat.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy a mai napon jobban be leszel táblázva, egy rednkívül termékeny nap vár rád. Kiváló a nap megbeszélésekre, amikor nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet. Pénzügyek terén idegesítő helyzet alakulhat ki.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha békére vágysz, akkor neked kell a tettek mezejére lépni és következetesnek maradni. Megtörténhet, hogy betegség dönt le a lábadról, de az is lehet, hogy olyan feladatot kell elvégezned, amelyhez egyáltalán nem érzel semmi kedvet.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Remek alkalom kínálkozik a kapcsolataid javítására, mert több személlyel kerülhetsz érzelmileg egy hullámhosszra. De a mai napon mindenki szívesen szóba elegyedhet veled, és értékelni fogja az őszinteségedet. Kivéve a felettesedet, ezért tarts vele szemben három lépés távolságot.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A mai napon sokat fogsz kommunikálni, többnyire a te kezdeményezésedre. Úgy érezheted, muszáj valakivel megbeszélni a dolgokat és talán ennek hatására nagyon közlékeny lehetsz. Most kedvező benyomást tehetsz másokra és élvezheted a helyzetet.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Elméd éber és fáradhatatlan, világosan látod a célokat. Új élmények után áhítozhatsz és igencsak mehetnéked támadhat. Fogd hát magad és utazz el – ha lehet. Jól érezheted magadat és minden bizonnyal rengeteg fantasztikus élményben lesz részed.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy olyan esemény történik, amelynek hatására elgondolkodhatsz a jövődről. Külföldi utazást érdemes lenne elhalasztani. Ha ez nem lehetséges, akkor az összes létező biztosítást kösd meg. Közlekedés során őrjítő helyzet alakulhat ki.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Olyan hír juthat el a fülecskédbe, amely miatt egyik döbbenetből a másikba eshetsz. Szedd össze magad, és lépj a tettek mezejére, mert most még a csillagok is a segítségedre lehet abban, hogy olyan eredmény szülessen, amivel elégedett lehetsz.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Nem kedvez a mai nap pénzzel kapcsolatos ügyek intézésének, mert sajnos olyan eredményt érhetsz el benne, ami miatt talán éjszaka nehezebben jöhet álom a szemedre. Viszont kiváló az idő szellemi tevékenységre, ha tanulsz, eredményes lehetsz.

Bak
XII. 22. – I. 19.

A munkában, megélhetésben alakulhat ki nehéz helyzet, amelyen talán képtelen lehetsz most úrrá lenni. Szedd össze magad, beszélj a problémádról egy olyan barátnak, aki kívülállóként jobban látja a helyzetet, és a tanácsát fogadd meg.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Nem kedvez az idő külföldi utazásnak, ha tanulmányokat folytatsz, ne a szerencsében bízz, hanem tanulj. Kedélyállapotodat nagymértékben befolyásolja a munkahelyen történő esemény. Külföldi utazás szervezésére kiváló ez a mai nap.

Halak
II. 19. – III. 20.

Munkahelyed nem a mosoly országa, mivel a kollégák között is van olyan, akinek a viselkedése előtt döbbenten állhatsz. Megtörténhet, hogy olyan ajánlatot kapsz, amelyet vétek lenne visszautasítani. Pénzügyek intézésére kiváló ez a nap!