Horoszkóp 2018. augusztus 17.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Összességében jónak nevezhető a mai nap, amikor több dologban érhetsz el sikereket. Viszont be kell tartanod a szabályokat, mert bírságveszélyes a nap, amikor a legkisebb hiba miatt is mélyebben a zsebedbe kellene nyúlnod.

Bika
IV. 20. – V. 20.

A megérzéseid átlagon felül jól működnek a mai napon, amire hallgatnod kellene, így kerülhetsz el egy kellemetlen helyzetet, vagy akár előnyös szituációba is kerülhetsz. Termékeny lesz a mai nap, amikor nincs olyan, amit ne tudnál elvégezni.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Akinek olyan barátai vannak, mint neked, annak nincs szüksége ellenségre. Előfordulhat, hogy valaki komoly csalódást okoz. Ne hullass érte könnyet, inkább szűrd le a tanulságokat belőle. Nagyobb vásárlásra kiváló ez a mai nap.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban egyik pillanatról a másikra alakulhat ki elképesztő helyzet. De az is lehet, hogy a környezetedben van egy olyan személy, akinek viselkedésétől kinyílhat a kisbicska a zsebedben. Próbálj meg higgadt maradni.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy valami elromlik, és emiatt át kell szervezned az egész napodat. De az is lehet, hogy olyan esemény történhet, amely elgondolkodtathat, és hatására más színben láthatod a világot. Ha tanulmányokat folytatsz, csúcsformában lehetsz ma.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Figyelmednek fókuszába a mai napon a kedvesed kerülhet, aki olyan dologra ragadtathatja magát, amelytől neked égnek állhatnak a hajszálaid. Amennyiben szülő vagy, gyermeked is olyan dologgal állhat elő, amitől az idegeid megfeszülhetnek.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Összességében jónak nevezhető ez a mai nap, amikor több dolog alakulhat úgy, ahogyan azt szeretnéd. De az is lehet, hogy agytekervényeid az ötödik sebességbe kapcsolnak, ennek hatására olyan dolog juthat az eszedbe, aminek nagy hasznát veheted.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Kolléga az agyadra mehet, de az is lehet, hogy olyan elképesztő helyzet alakulhat ki a munkahelyeden, hogy csak kapkodod a fejed. Ha higgadt maradsz, akkor minden úgy alakulhat, ahogyan az neked jó. Bármilyen helyzet alakul ki, maradj becsületes!

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A szerelem egén viharfelhők gyülekeznek, és egyik pillanatról a másikra robbanhat ki veszekedés. Nagyon fontos, hogy a pénz ma ne legyen központi témád, mert sajnos az életnek ezen a területén nem tudod jól képviselni a saját érdekeidet.

Bak
XII. 22. – I. 19.

A következő napokban több dolog alakulhat úgy, ahogyan azt szeretnéd. Remekül tudod képviselni a saját érdekeidet, aminek köszönhetően előnyös helyzeteket élvezhetsz. Utazás során fantasztikus élményben lehet részed, amit sosem felejtesz el.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Váratlan találkozás jó hatást gyakorolhat a kedélyállapotodra. Megtapasztalhatod a vonzás törvényét is, mert amire vagy akire most többet gondolsz, az megjelenhet a mai és a következő napokban egyaránt. Nagyobb vásárlást érdemes lenne elhalasztani.

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy felbukkan az exed, vagy olyan téma kerül terítékre, amely miatt korábban sokat szenvedtél. Ha utazásra kerülne sor, nem kell aggodalmaskodnod, mert minden úgy alakul, ahogyan azt szeretnéd, ahogy várod.