Horoszkóp 2018. augusztus 16.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A lelkedben nincsenek ellenséges érzések. Még olyan személlyel szemben sem, aki esetleg korábban ártott neked. Kiváló a mai nap kirándulásra, a szabad levegőn is érdemes lenne több időt eltölteni, sétálni, kocogni, mert ez jó hatással van rád.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Tudattalan motivációk agy mélyről előkotort, régi emlékek kerülhetnek a felszínre és befolyásolhatják a cselekedeteidet. Ha ezzel tisztában vagy, és tudod, mit, miért teszel, akkor jobban ellenőrzésed alatt tarthatd a helyzetet, és az embereket.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Mintha a mai napon be lennél sózva. Amúgy is utálsz egy helyben ücsörögni, de most elviselhetetlennek tartanád, ha nem mehetnél, ha nem lehetnél úton. Tölts több időt a szeretteiddel, de a magánéletedről vagy jót mondj, vagy semmit!

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Amennyiben szülő vagy, akkor nehézséged támadhat a mai napon a gyermekeddel, elsősorban az ő energiáinak túltengése miatt. Ha képes vagy alkalmazkodni, és azt teszed, amit ő szeretne, akkor ez a nap is jól telhet el. Értéktárgyaidra jobban ügyelj.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Rengeteg energiád van, de kevés az önfegyelmed a mai napon. Leginkább csak szórakozni vágysz, amit meg is engedhetsz magadnak. Ha társadnak a korábbi kapcsolatából van gyermeke, akkor próbálj meg a kedvükben járni.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Hajlamos lehetsz az irracionális, lobbanékony és ingerlékeny viselkedésre. Különösen otthoni környezetben légy óvatos. Ha kulturális eseményen veszel részt, akkor fantasztikus érezheted magad, és ennek hatására más színben láthatod a világot.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Hajlamossá válhatsz a zsémbes viselkedésre, amit a társad nehezebben visel el. Igaz, te pedig ahhoz érzel kevesebb kedvet, amit ő kitalál. Így aztán feszültté válhat ez a mai nap. A sok fölösleges energia levezetésére a legideálisabb a sport lenne…

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A kapcsolataidban könnyen előfordulhatnak érzelmi kitörések. De az is lehet, hogy ma olyan helyen fogsz több időt eltölteni, ahol hangzavar alakulhat ki, és ettől még a nem létező szőrszálaid is az égnek állhatnak. Vásárlást érdemes ma bonyolítani.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Járj nyitott szemmel és füllel, mert olyasmiről szerezhetsz tudomást, amelyet a saját hasznodra fordíthatsz. Közlekedés során valaki jól felbosszanthat. De ne kapkodj, ne légy ideges, mert ezzel csak saját magadat hozhatod igazán nehéz helyzetbe.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ma könnyebben bedühödhetsz másokra, főleg egy családtagra, akinek a viselkedése túlmegy minden határon. Itt az ideje, hogy kiállj nem csak saját magadért, hanem olyasvalakiért is, akit nagyon szeretsz, és akit szintén valaki bántani akar.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Szellemi éberség lehet a mai napon jellemző rád, amikor könnyen megérted és felfogod a különböző dolgokat. Nincs olyan téma, amelyhez ne tudnál hozzászólni. Mindenféle szellemi tevékenység folytatására ragyogó ez a mai nap!

Halak
II. 19. – III. 20.

Nagyon érzékeny lehetsz a mai napon, ezért olyan dolgon is megsértődhetsz, amelyről korábban talán még tudomást sem vettél. Ha párkapcsolatban élsz, a társadnak igyekezz a kedvében járni, akinek nehéz terhek nyomhatják a vállát.