Horoszkóp 2018. augusztus 15.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Új időszámítás kezdődhet az életedben, amikor rengeteg energiával rendelkezel, és képes leszel nagyon sok mindent megvalósítani. Különösen, hogy hagynak majd önállóan tevékenykedni.  Ellenségeidre azonban nagyobb figyelmet kellene fordítani.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ugyan nem jellemző rád a pénzszórás, ám most olyan helyzet adódhat, amikor olyasmire is kiadhatsz, amire korábban nemet mondtál. Figyelj jobban a környezetedre, mert egy féltékeny személy keresztülhúzhatja a számításaidat.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A következő napokban nincs itt az ideje, hogy magányos farkasként tevékenykedj, hanem együtt kellene működnöd másokkal. Ő lehet akár a partnered is, aki miatt eddig talán nem volt olyan egyszerű az élet. Épp itt az ideje, hogy elássátok a csatabárdot.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Az elkövetkezendő napokban a becsvágyad hatalmas lehet, és sokra is viheted. Persze csak akkor, ha nem feledkezel meg a többiekről, akik a környezetedben tartózkodnak. A mai nap legyen a lazításé és a szórakozásé, így feltöltheted az energiaraktáraidat.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ha szülő vagy, akkor a mai napot szenteld a gyermekednek: űzzetek olyan foglalatosságokat, amelyeket ő nagyon szeretne. Kedvez az idő például külföldi utazásnak, de kipróbálhatnál egy új ételreceptet, aminek a családod nagyon örülne.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Általában nem jellemző rád, hogy pazarolnál, ám most mégis olyan helyzet alakulhat ki, amikor ha nem is szórod a pénzt, de olyan dolgokra adsz ki, amelyet a későbbiekben nem fogsz használni. Ezért át kellene gondolnod a vásárlást.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A következő időben minden figyelmed a párkapcsolatodra irányul. A sors lehetőséget kínál arra, hogy még a nem működő viszonyokban is olyan átalakulások történjenek, amelyek miatt lehet közös jövőtök. Valakinek a támogatására számíthatsz.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Tartsd edzésben magadat fizikailag és ne fojtsd el a csalódottság érzését. Igyekezz feldolgozni valahogy, mert ha nem teszed, akkor minden esély megvan arra, hogy baleset érjen, vagy egy betegség ebből kifolyólag ágynak döntsön.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Éghet a kezed alatt a munka. Ha vendégeket vársz, akkor kitehetsz magadért. Ha te mész vendégségbe, akkor ne menj üres kézzel. Értéktárgyaidra jobban kellene vigyázni, mert meglophatnak. Ha szülő vagy, gyermekednek szüksége van veled közös programra.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Szexuális étvágyad és teljesítőképességed fokozódik. Ha tetszik valaki, akkor lépj a tettek mezejére, és kezdeményezz. Ne félj, nem fog visszautasítani. A mai napon örömödet lelheted a sportban, táncban, bármiféle fajta mozgásban.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Az lenne a legjobb, ha minél több időt tudnál most egyedül tölteni. Ugyan nem vagy harcias kedvedben, de annyira a magad feje után akarsz menni, hogy még elvárható udvariasságból sem tudsz elnéző lenni.

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy kegyes hazugságra ragadtatod magad a mai napon. Mindez azért nem esik nehezedre, mert akivel szemben ezt teszed, nagyon szereted, és meg akarod őt kímélni a csalódástól. Érdemes ma shoppingolni, mert remek dolgokat szerezhetsz be.