Horoszkóp 2018. augusztus 14.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ne foglalkozz most a jövővel, hanem törődj a jelennel. Ha munkaundorod van, és lehetőséged van arra, hogy a munkát félretedd, akkor cselekedj így. A lazítás hatására visszanyerheted az energiádat, és gyorsan érhetsz el jó eredményt.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Kissé lusta lehetsz, kevesebb kedvet érezhetsz a feladatok ellátásához. De az is lehet, hogy az elmúlt időszak stressze most jön ki rajtad, és jobban szeretnéd lógatni a lábad, mint dolgozni. Nagyobb vásárlás bonyolítására kiváló a mai nap.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Rendkívüli óvatosságra lenne szükség, mert baleset- és bírságveszélyes a mai nap. Ezen a napon rámenősebb vagy, ezért valósíthatsz meg több olyan dolgot is, amelyek már jó ideje a terveid között szerepelnek. A pénzedre sokkal jobban kellene ügyelned.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy olyan ötlet pattan ki a fejecskédből, amellyel nemcsak a saját, hanem a közvetlen környezetedben élők életét is könnyebbé teszed. Ha szülő vagy, gyermekednek szüksége van a támogatásodra és az elismerésedre.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A harag rossz tanácsadó! Ezért ne cselekedj első felindulásból, dühből, mert ennek majd te ihatod meg a levét. A munkahelyeden olyan események történhetnek, amelyek téged is érintenek. Ha bármin változtatni szeretnél, ezt a mai napon tedd.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Légy óvatos nemcsak a közlekedés során, hanem az otthonodban is, mert azokban a csillagállásokban, amelyek ma vannak, előfordulhatnak háztartási balesetek is. Ne hátra nézz, ne a múltra tereld a figyelmedet, hanem foglalkozz a jövővel, ami előtted van.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A dolgok talán nem a kedved szerint alakulnak, még akkor sem, ha keményen dolgozol. A párkapcsolatodban pedig engedékenyebbnek kellene lenned, persze csak akkor, ha folytatni kívánod a viszonyt. Új recept kipróbálásához kedvez a nap.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Veszekedés, konfliktus alakulhat ki ma nemcsak az otthonodban, hanem a munkahelyeden is. De még az is lehet, hogy vásárlás, vagy különböző ügyek intézésekor húzza ki nálad valaki a gyufát. Barátnak szüksége van a segítségedre.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Végre eljött a pillanat, hogy egy fontos ügyben tiszta vizet önts a pohárba. Nyíltnak és őszintének kell lenned, mert csak így leszel képes továbblépni. Az exed ismét felbukkanhat, amitől még a nem létező szőrszálaid is az égnek állnak.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Olyan hír juthat a fülecskédbe, amelynek hatására elgondolkodhatsz azon, hogy milyen nagyon jó dolgod van neked. Talán még a sorsnak is hálát adsz azért, hogy úgy élhetsz, ahogy szeretnél. Orvosi vizsgálatot ne halogasd tovább!

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Fokozott magabiztosságod és energikusságod révén most igen sokra viheted, és könnyedén elérheted mindazt, amit tervbe vettél. Magadhoz vonzhatod mindazt, amit régóta szeretnél. Ha szülő vagy, gyermekednek ma nagy szüksége lehet a figyelmedre.

Halak
II. 19. – III. 20.

Próbálj meg lazítani, és ha teheted, akkor csinálj egy hosszú hétvégét. Ha dolgoznod kell, akkor úgy állj hozzá, hogy más is hozzáférjen. Ha pénzről van szó, akkor minden okod meg lehet az örömre, mert olyan helyről jöhet, ahonnan nem is vártad!