Horoszkóp 2018. augusztus 13.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Jól érezheted magad a bőrödben. Optimizmusod sugárzóvá tehet, amelynek hatására többen szeretnének a közvetlen környezetedben tartózkodni. Ha változtatni szeretnél az életeden, akkor a mai napon tervezd ezt meg, mert végre is tudod majd hajtani.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, ezért kellene ma nyomulni, mert az élet több területén érheted el mindazt, amit szeretnél. Ha pénzről van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz, amelynek hatására akár tartalékot is képezhetsz.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Szellemileg fáradhatatlan lehetsz a mai napon, amikor nagyszerű lehetőség kínálkozik arra, hogy olyasmit tegyél, ami különlegesnek számít. Akár beleáshatnád magad az ezotériába is. Korszakalkotó felismerésekre tehetsz szert.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A mai napon tökéletesen tudod kombinálni a kellemest a hasznossal. Így érhetsz el olyan eredményeket, amelyek miatt irigyeid száma hirtelen annyi lesz, mint égen a csillag. Amit ezen a napon elhatározol, azt meg is tudod valósítani a későbbiek során.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy olyan események történhetnek, amelyek miatt határtalanul boldognak érezheted magad. Ha van testvéred, akkor sajnos neki nem tudsz segíteni, bármennyire szeretnél. Szomszéddal is kiáshatod a csatabárdot.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Olyan esemény történhet, amely miatt át kell szervezned a napodat. De az is lehet, hogy olyan valakivel futsz össze, akit a sors a legjobbkor terel az utadba. Anyagilag nehéz helyzetbe kerülhetsz, ezért a vásárlásokat el kellene napolni.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A rokonaiddal a kapcsolatod a mai napon fontosabbá válhatnak, teljesen mindegy, hogy mennyi idős vagy. Ha nincs munkád, akkor a mai napon kellene csatasorba állítani az ismerőseidet, akik a segítségedre lehetnek, ha a megélhetésről van szó.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A szokásosnál többet foglalkozhatsz a mai napon pénzügyekkel. Különösen igaz ez, ha van valakivel közös pénzügyed. A mai napon olyan ötlet pattanhat ki a fejecskédből, amely aranyat ér. De ezt le kellene írnod, mert könnyen elfelejtheted.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Rendkívüli energiával rendelkezhetsz a mai napon, ennek köszönhetően olyan feladatokat is el tudsz végezni, amelyekhez eddig nem éreztél magadban kellő erőt. A volt párod is hallathat magáról. Próbáld megőrizni a nyugalmadat!

Bak
XII. 22. – I. 19.

Remek az idő utazásra, amelynek során fantasztikus élményekben lehet részed. Kiváló a mai nap nagyobb vásárlás bonyolítására is. A munkád során találkozhatsz egy olyan személlyel, akivel nagyon gyorsan egy hullámhosszra kerülhetsz.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy előrébb léphetsz a szakmádban, vagy elismerésben részesülsz. Kétségtelenül nagyon jól alakulhatnak a dolgaid, ami miatt minden okod meg lehet az örömre. Rokonnal picit törődj többet.

Halak
II. 19. – III. 20.

Amennyiben szülő vagy, a gyermekeddel többet kellene foglalkoznod, teljesen mindegy, hogy mennyi idős. Feletteseddel torkig lehetsz. De ellentmondás helyett próbálj meg mosolyogni, ha nem akarod kihúzni nála a gyufát.