Horoszkóp 2018. augusztus 12.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Minden idegszáladdal a munkára, megélhetésre kellene koncentrálni, mert a sors az életnek ezen a területén kínál új és nagyon jó lehetőségeket. Érdemes most állásinterjún részt venni, mert sikeres lehetsz. Partneredet pedig dicsérd és biztasd.

Bika
IV. 20. – V. 20.

A fantáziád rendkívül színes a mai napon. Bátran tervezgess, mert amire most gondolsz, az a későbbiekben megvalósul, és ezekben a témákban nem mindennapi sikereket érhetsz el. Párkapcsolatod alakulása miatt pompás lehet a hangulatod.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy belebonyolódsz egy egy éjszakás szerelmi kalandba, amelyről még a legjobb barátnődnek, a bizalmasodnak sem kellene beszélni, mert biztos lehetsz benne, hogy a titkodat nem fogja megőrizni. Kiváló a nap pénzügyek intézésére.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Figyelmednek a fókuszába a párkapcsolat kerül. Ha a szinglik táborába tartozol, olyan valakivel jöhetsz össze, aki miatt az életet boldognak érezheted. Ha titkos viszonyt folytatsz, kedvesed viselkedése nagyban befolyásolja a hangulatodat.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Kollégával nagyon jól kijöhetsz. De az is lehet, hogy olyan valakivel futhatsz össze, akivel olyan témákról beszélgethetsz, amelyek téged érdekelnek. Kiváló a mai nap arra, hogy a munkahelyeden elrendezd a dolgaidat. Hétköznapjaid rövidesen átalakulnak.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Több dolog lehet hatással az érzelmi életed alakulására. Ha szülő vagy, akkor teljesen mindegy, mennyi idős a gyermeked, szüksége van a támogatásodra. Sokat gondolhatsz egy olyan személyre, akivel te szakítottad meg a kapcsolatot.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha rokonnal vannak függőben lévő dolgaid, akkor eljön a pillanat, amikor őszintén beszélhetsz vele, és elérheted azt, amit szeretnél. Összefuthatsz egy olyan személlyel, akire az elmúlt időszakban sokat gondoltál, és ha volt közöttetek vita, akkor azt most lezárhatjátok.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Tele vagy életerővel, tetterővel, életörömmel. Százszázalékosan önmagad akarsz lenni, nincs hangulatod most a taktikázáshoz. Egyszerre lehetsz tapintatos és hű önmagadhoz, aminek hatására az élet több területén érhetsz el nagyobb sikereket.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy meg akarod mutatni a mai napon magad a világnak, és élére akarsz állni a változásoknak. Lépj hát a tettek mezejére, de ne felejts el a többiek tudomására hozni, hogy nélkülük tényleg nem juthatsz előre, nem érhetsz el semmit.

Bak
XII. 22. – I. 19.

A mai nap kiváló arra, hogy közösen munkálkodj másokkal. Barátkozó hangulatban lehetsz, és szeretnél a középpontba kerülni, legalább egy kicsit. Elismerésre vágyakozhatsz, amelyet a családtagoktól valamint a barátoktól meg is kaphatsz.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha egy mód van rá, akkor tedd félre a munkát, ha lehetséges és foglalkozz olyan dolgokkal, amelyek a szíved csücskének számítanak. Külföldi utazás nagyon jól sikerül. Ha ez már korábban megtörtént, akkor az élmények tehetnek feldobottá.

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy a munkahelyeden kiderülhet, nélkülözhetetlen vagy. Ennek hatására jól érezheted magad a bőrödben. Kiváló a mai nap arra, hogy olyasmire adj ki pénzt, amivel az otthonodat szebbé vagy kényelmesebbé teheted.