Horoszkóp 2018. augusztus 11.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Hangulatod hol fent, hol lent. Mindez elsősorban annak köszönhető, hogy azok az emberek, akikben megbíztál, akikre számítottál, nem azt nyújtják, amit ígértek. Szűrd le a tanulságot, nézz előre, és máris változik a kedélyállapotod.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Minden esély megvan arra, hogyha nehezen is, de lezárj egy olyan kapcsolatot, amelyben tudod, hogy a másik fél mit akar, és most már te is kristálytisztán látod, mit nem szeretnél. Régi ügy kerülhet ismét terítékre. Őrizd meg higgadtságodat.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Pontosan tudod, hogy vannak olyan dolgok, amelyet nincs értelme tovább húzni, ezért aztán egyre közelebb kerülsz ahhoz, hogy dönts, és ennek hatására sok minden változhat az életedben. Ha szülő vagy, tartsd szem előtt gyermeked érdekeit.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A párkapcsolatokban kisebb-nagyobb feszültség alakulhat ki, amelynek valószínűleg gyermek vagy pénz az oka. Vigyázz, mert nem biztos, hogy most képesek lesztek úrrá lenni ezen a feszültségen. Pénzügyek terén minden okod meg lehet az örömre!

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy könny csilloghat a szemed sarkában. Olyan személy miatt lehet nehezebb a lelked, akit szeretsz, és akinek szeretnél segíteni, de nem tudsz. A szerelmi kapcsolatokban olyan változás történhet, amely miatt boldog és elégedett lehetsz.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A sors lehetőséget kínál arra, hogy kipróbáld magad az élet olyan területén, ahol eddig talán még nem tettél próbát. Ha ehhez olyan képesítésre lenne szükséged, amellyel nem rendelkezel, ne aggódj, mert a gondviselés ezt is „megoldja”.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Soha nem volt még aktuálisabb a régi mondás, mint ma: csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. Mindent meg kell tenned azért, hogy az erődet megőrizd. Ha felüti a fejét egy betegség, akkor ne késlekedj, azonnal fordulj orvoshoz.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A sors lehetőséget kínálhat arra, hogy továbbtanulj, és ehhez csodával határos módon megtalálhatod azt a pénzt is, ami ehhez szükséges. Testvéred és családtagjaid támogatnak, így aztán belevághatsz olyan dolgokba, amelyről másoknak az a véleménye: őrültség.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy olyan dologra kerülhet sor, amely miatt egyik ámulatból a másikba eshetsz. Amire most kiadsz, az nagyon megéri az árát, ezért ne sajnáld a pénzt, mert amit most megveszel, annak később növekedhet az értéke.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Jól tennéd, ha több időt töltenél a szabadban, sportolnál, és ha egészségi gondod van, akkor kipróbálhatnád az alternatív gyógymódokat is. Ez segíthet abban, hogy megszabadulj egy rossz szokástól, vagy a felesleges kilóktól is.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Kaphatsz egy nem mindennapinak nevezhető ajánlatot, amelyen akkor is el kellene komolyabban gondolkodnod, ha egyébként nem áll szándékodban a változtatás. Rokonnak szüksége van a támogatásodra, légy vele nagyon kedves.

Halak
II. 19. – III. 20.

A munkádban olyan változásokra van kilátás, amely miatt szorongóvá válhatsz. Kollégával beszélgess arról, ami nyomaszt, mert ő talán többet tud az új helyzetről, és amit mond, az megnyugtathat. Kis négylábú kedvenc boldoggá tehet.