Horoszkóp 2018. augusztus 10.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Varázslatos lehet ez a mai nap, amikor olyan dolgok hangozhatnak el, amitől úgy érezheted, mintha hájjal kenegetnének. A munkában, megélhetésben adódhat olyan lehetőség, amely miatt örömödben talán még a szád is fülig ér majd.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ugyan nem fogsz térdig gázolni a húszezresekben, de lesz mit aprítani a tejbe. Ha pénzről van szó, olyan fantasztikus lehetőség adódik, amelyet meg kellene próbálni titokban tartani, mert hirtelen irigyeid száma megduplázódhat.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A megérzéseid átlagon felül működhetnek. Ezért ha rájuk hallgatsz, akkor még az is lehet, hogy kellemetlenséget kerülhetsz el, vagy olyan lehetőséget csíphetsz meg, melyről a környezeted úgy vélekedhet: Isten téged a tenyerén hordoz.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhettek át. De az is lehet, hogy egy esemény hatására lelkileg sokkal közelebb kerültök egymáshoz, mint korábban bármikor. Ha titkos viszonyt folytatsz, örömteli esemény várható.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy a mai napon olyan témákkal foglalkozol, amelyek az egészséggel kapcsolatosak. A sikeres kommunikáció napjának is nevezhető a mostani, ezért mostanra kellene időzíteni a fontos témákkal kapcsolatos megbeszéléseket.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Sokkal fogékonyabb vagy mások hangulatára, mint máskor, ezért alkalmas a mai nap bensőséges eszmecserék folytatására. A szerelemben is boldog pillanatokat élhettek át. Még az is lehet, hogy vallomásra kerül sor, amely miatt örömkönnyek csilloghatnak a szemedben.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy kiérdemled a munka hőse címet. De a kollégáid között vannak olyanok, akik nem viseltetnek jóindulattal irántad. Előfordulhat az is, hogy munkatárs helyett kell dolgoznod, ami nem esik nehezedre. Ha nincs munkád, jó lehetőségre bukkanhatsz.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Olyan találkozásra kerülhet sor, amely miatt a lelked csordultig lesz szeretettel. Sőt, talán szerelemmel is. Végre valahára valaki át tudja ugrani az általad felállított lécet. Nagyon fontos a mai napon az első benyomás, ezért figyelj a megjelenésedre.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Érdemes lenne a mai napon pénzügyekkel foglalkozni, mert olyan lehetőséget sodorhat utadba az élet, amelytől a környezetednek az lehet a véleménye, hogy neked csak megszületni volt nehéz. Rokonnal szemben légy elnéző és megbocsájtó.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy olvasni fogsz mások gondolataiban, vagy akire gondolsz, az felhív, vagy szembe jön veled az utcán. Olyan hír is a füledbe juthat, hogy egyik ámulatból a másikba eshetsz. Tartsd be a fizetési határidőt, különben bírságot is fizethetsz.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Gondolataid a pénz körül foroghatnak, amelyből most végre van annyi, amennyi kell. Amennyiben párkapcsolatban élsz, akkor a társadnak szüksége van a támogatásodra. Nem érdemes most vásárolni, mert olyasmire adhatsz ki, amivel megcélozhatod a kukát.

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy a mai napon felkerül a szemedre a romantika rózsaszínű szemüvege. Olyan boldognak és kiegyensúlyozottnak érezheted magad, mint talán eddig még sohasem. Költözés vagy egyéb ingatlanügylet bonyolítására is jó a nap.