Horoszkóp 2018. augusztus 9.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Kiváló a mai nap utazásra, kirándulásra, vagy olyan tevékenység elvégzésére, amellyel kiszakadhatsz a hétköznapi rutinból. Fontos, hogy a mai napon ne legyen központi témád a politika, mert ez az a téma, amivel ellenségeddé tehet azt, akit szeretsz.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Olyan valaki juthat az eszedbe, aki iránt mélyen éreztél, illetve még most is a szíved csücskében van. Érzelmesebb hangulatban lehetsz, ez az oka annak, hogy sokkal könnyebben meghatódhatsz. Valami elromolhat, ami miatt idegessé válhatsz.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha párkapcsolatban élsz, a társad körül foroghat a világ. Előfordulhat, hogy konfliktus alakulhat ki, amikor nagyon figyelned kell arra, mit mondasz, mert olyasmi hangozhat el, amely megsebezheti a szíved, és amelyet nem lehet elfelejteni.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A mai napon kiveheted a munkából a részed. De a feladatok teljesítése mellett lehetőséged lesz egy kis szórakozásra is, amitől jobb lesz a kedved is. Az érzéseidet ne fojtsd el, ne titkold, mutasd ki, mert csak így érheted el azt, amit szeretnél.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Hajlamossá válhatsz a túlzottan érzelmes magatartásra. Még az is lehet, hogy olyan dolgokon hatódsz meg, amelyek egyáltalán nem voltak eddig jellemzők rád. Ha a párodnak van az előző kapcsolatából gyermeke, akkor vele most jól kijöhetsz.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Töltsd a mai napot rokonok társaságában, akikkel most különösen jól érzed magad, és akik boldogok attól, hogy velük vagy. Érdemes lenne a mai napra időzíteni egy nagytakarítást, vagy esetleg lakás, szoba átrendezése is jól menne.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy többször foroghatnak a gondolataid a múlt körül. De az is lehet, hogy összehoz a sors egy régi kollégával, régen látott ismerőssel, akivel nagyon jót beszélgethetsz. Régi szerelmi kapcsolatot ne akarj felújítani, mert semmi jó nem származhat belőle.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha a pénz körül forognak a gondolataid, akkor az nagyon jó, mert a sors lehetőséget kínál, ha nem is a gyors meggazdagodásra, de az anyagilag könnyebb életre. A szerelmi kapcsolatokban is központi téma lehet a pénz, mások anyagi helyezte.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ha barátokkal töltöd az időd, akkor ezt jól teszed, mert nagyon jól fogod a társaságukban érezni magad. Ha dolgoznod kell, akkor nem lesz okod panaszra, mert nem csak plusz pénzre tehetsz szert, hanem a mai napnak később lesz nagy haszna.

Bak
XII. 22. – I. 19.

A megérzéseid a mai napon nem működnek jól, ezért azokra ne is hallgass. Előfordulhat, hogy egy közeli ismerős olyan dolgokat mond rólad, amely miatt kinyílhat a kisbicska a zsebedben. Ne most mond el neki a véleményed, várd meg az alkalmasabb pillanatot.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Elérkezett a pillanat, amikor érdemes lenne nagytakarítást tartani, és megszabadulni azoktól a tárgyaktól, amelyek már nem jelentenek neked semmit, és leginkább csak a port fogják. Ha szülő vagy, csemetédre ma rendkívül büszke lehetsz.

Halak
II. 19. – III. 20.

A mai napon megtörténhet, hogy az érzelmeid uralkodnak a józan ész felett. Ezért a fontosabb döntéseket ne hozd ma meg, mert amit most elhatározol, azt később nagyon megbánhatod. Olyan emlék juthat az eszedbe, amitől könny csilloghat a szemedben.