Horoszkóp 2018. augusztus 7.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Sikeres lehetsz a munkában. Ha bármit szeretnél elérni a felettesednél, akkor a mai napon kellene nyomulnod, mert főnököd vevő az ötleteidre. A régi párkapcsolatokban nagy lehet a harmónia. A szerelmi viszonyokban is pozitív változásokra van kilátás.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Szexuális étvágyad és érzelmeid felerősödhetnek. A sors bepillantást enged fontosabb kapcsolataidba. Ami azt jelenti, hogy leáshatsz a mélybe, és rájöhetsz még arra is, hogy benneteket vajon miért hozott össze a sors, mit kell megtanulnotok egymástól…

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Remekül tudod képviselni a mai napon a saját érdekeidet, könnyedén elérheted, mindazt, amit szeretnél. Még a régi, reménytelennek tűnő helyzetek is megoldhatóvá válhatnak. Regenerációs készséged kiváló, ezért most gyorsabban gyógyulhatsz.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Előfordulhat, hogy baleset ér, vagy betegség alakul ki, különösen akkor, ha haragos vagy bosszús vagy. Kemény fizikai munka, vagy testmozgás javasolt a mai napon, mert így levezetheted a fölös energiákat. De ne erőltesd túl magad!

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy orvosi vizsgálatra kerülhet sor a mai napon, amely miatt azért nem kell aggodalmaskodnod, mert minden a lehető legjobban alakul. Olyan dolgok is eszedbe juthatnak, amelyek miatt szorongóvá válhatsz. Oszd meg gondolataidat egy baráttal.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A konfliktus szinte elkerülhetetlen, főleg, ha nem tudod levetkőzni a mások feletti uralkodásvágyadat. Ha tiszteletben tartod mások érzéseit, akkor sokkal simábban mennek a dolgok. Ha dühös leszel valakire, akkor azt most rendezd el.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Mindenféle kapcsolatodnak az érzelmi hőfoka megnő, bár ez nem feltétlenül kellemetlen. Ne zárkózz el attól, hogy őszintén a mélyére tekints a dolgoknak. Ne állj ellent, ha változtatásokra van szükség, mert az átalakulás a javadat szolgálja.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Hevessé válhatsz a mai napon az iszonyatosan nagy energiák következtében, amelyek most jellemzők rád. Hajlamossá válhatsz a manipulációra, amely mindig is jól ment. Főleg, hogy a környeztedben van az a személy, akinek sikerül mindaz, ami neked nem.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Amennyiben az energiákat helyes mederbe tudod terelni, akkor olyan páratlan élményben lehet részed, amely miatt irigyeidnek a száma hirtelen megduplázódhat. Ha még nem vagy szerelmes, Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat.

Bak
XII. 22. – I. 19.

A sors támogatását élvezheted egy olyan ügyben, amelyről elmondható, hogy kényes. Nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, ez az oka annak, hogy nincs olyan dolog, amelyet ne tudnál elérni. Fontos személyt állíthatsz a saját oldaladra.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A konfliktus elkerülhetővé válik, ha nem veszed fel az eléd dobott kesztyűt, ha nem leszel partner egy vitában. Ha pénzről van szó, nem lesz okod panaszra: többen úgy gondolhatják, te vagy Krőzus reinkarnációja. Mert még a szemétből is aranyat varázsolhatsz.

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha tiszteletben tudod tartani mások érzéseit, akkor sokkal simábban mennénk a dolgaid. Ha mérges leszel valakire, akkor azt most rendezd el, különben nem, vagy nagyon nehezen jutsz csak előre. Valakinek a vallomása boldoggá tehet.