Horoszkóp 2018. augusztus 5.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Furcsa kettősség lehet rád a mai napon a jellemző, amikor az egyik feled azt mondja: itt az ideje a változtatásnak. Míg a másik feled bátortalan, és hiába vagy elégedetlen a mostani helyzettel, mégsem mersz lépni. Pedig most elérhetnéd, amit akarsz…

Bika
IV. 20. – V. 20.

Az egészségedre, a testi épségedre kellene nagyobb figyelmet fordítanod, mert betegség könnyen ágynak dönthet, vagy a figyelmetlenség miatt csontod törhet. A közösségben, amelynek tagja vagy, valakinek a véleményére, ha adsz, jól járhatsz.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A házasságokban, régi együttélésekben olyan helyzet jöhet létre, amely miatt nehéznek érezheted az életed. Még ha fejed tetejére állsz, akkor sem tudod a társadat úgy befolyásolni, ahogyan szeretnéd. Környezetedben egy beteg személy számít rád.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Amennyiben elégedetlen vagy a díjazással, ha úgy érzed, a pénz, amit kapsz nincs arányban azzal, amit elvégeztél, akkor igazad van. De nincs értelme ezen a héten ezzel előhozakodni, mert éppen az ellenkezőjét érheted el annak, amit szeretnél.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy olyan múltbeli események juthatnak az eszedbe, amelyek miatt hullámzóvá válhat a lelkiállapotod. De az is lehet, hogy jelentkezik a régi párod, akivel nem kellene felvenned a kapcsolatot, mert a dologból semmi jó nem sülhet ki.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ha párkapcsolatban élsz, olyan kényes dolog vagy régi téma kerülhet a terítékre, amely miatt feszültté válhatsz. Próbálj meg alkalmazkodni, mert ha így teszel, akkor később olyan irányba befolyásolhatod a társadat, amelyet szeretnél. Értéktárgyaidra jobban ügyelj.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A munkához úgy kellene a mai napon hozzáállni, hogy más is hozzáférjen. Nem kellene összetörni magadat. Ha állásváltoztatáson töröd a fejed, akkor bátran léphetsz a tettek a mezejére, mert nem mindennapi lehetőséget csíphetsz meg.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A szerelmi életed alakulását nagymértékben befolyásolhatják a pénzügyek. Ha van pénz, akkor a dolgok jól alakulhatnak. Ha nincs, akkor olyan parázs vitára van kilátás, amelynek hatására megkérdőjeleződhet a közös jövő.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel légy ma következetes, mert így érheted el mindazt, amit vele kapcsolatban nagyon szeretnél. Összefuthatsz egy olyan személlyel, akit akkor látnál a legszívesebben, amikor a hátad közepét.

Bak
XII. 22. – I. 19.

A mai napon olyan események történhetnek, amelyek hatására bedühödhetsz. Lényeges, hogy nyíltan nézz szembe a problémával és önts tiszta vizet a pohárba. Rendkívül stresszes lehet a mai nap, ezért van szükség lazítógyakorlatok végzésére.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Amennyire csak lehet, a mai napon relaxálj, és gondold végig, hogy mit szeretnél elérni. Hihetetlenül nagy lehet a nyomás rajtad, ez pedig idegessé tehet. Ezért mielőtt megszólalsz, számolj el tízig, így kerülheted el, hogy olyat mondj, amit nem kellene.

Halak
II. 19. – III. 20.

Stresszes helyzetekben bővelkedik a mai nap, amikor szükség van némi fizikai tevékenység végzésére. Ugyanis ezzel levezetheted a feszültséget, és valóban elérheted mindazt, amit tervbe vettél. Egészséged megőrzése legyen a legfontosabb.