Horoszkóp 2018. augusztus 4.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A megérzéseid a mai napon tökéletesen működnek, ezért ezekre most hallgatnod kellene, mert ha így teszel, akkor előnyös helyzetbe kerülhetsz. Találkozhatsz egy olyan személlyel, akinek a viselkedése előtt döbbenten állhatsz.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Nagyon szeretetteljes és barátságos lehetsz a mai napon. Persze csak addig, amíg a dolgok úgy mennek, ahogyan azt te szeretnéd, ahogyan azt elképzelted. A párkapcsolatot nehézzé teheti, ha nem tudod legyőzni a birtoklási és ellenőrzési vágyadat.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Eltekintve attól a hajlamodtól, hogy túl sokat egyél, igyál és túlköltekezd magad, nagyon kellemes nap vár rád. Keresd a többiek társaságát, és ha jó megfigyelő vagy, sokat tanulhatsz a kölcsönhatások révén, még akkor is ha, az esetleg negatív.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Megerősödhetsz abban a hitben, hogy az igaz szerelem útján néha valóban lehet zökkenőmentesen is közlekedni. A meglévő kapcsolatokban olyan változás történik, amely miatt boldogságodban fülig érhet a szád. Pénzügyeid zavarossá válhatnak.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Tekintettel arra, hogy tárgyilagosságod nem áll a helyzet magaslatán a mai napon, ne most próbálj meg másokkal tisztázni bizonyos dolgokat. Hangulatod, érzelmeid szinte percről percre váltakozhatnak, amitől te is szenvedhetsz.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Amennyiben hagysz másokat is szóhoz jutni, akkor nem lesz okod panaszra a mai napon. Ellenkező esetben olyan feszültség alakulhat ki, amelyből menekülni szeretnél. Ha orvosi vizsgálatra kerülne sor, ne izgulj, jó kezekben leszel!

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A mai nap nem a legalkalmasabb a tiszta logikát igénylő tárgyalások bonyolítására. Ezért ha teheted, halassz el mindenféle megbeszélést egy-két nappal későbbre. Ha szűkre szabottak a pénzügyi kereteid, akkor a mai napon vásárolj, mert olcsó dolgokra tehetsz szert.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Kiváló a mai nap otthonod csinosítására. Olyan termékek vásárlására, amelyekkel a lakásodat feldobhatod. De arra is alkalmas az időpont, hogy jótékonykodj.  Segítségére légy egy olyan személynek, aki fontos szerepet játszik az életedben. Pénzedre ügyelj!

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Derűs kedvedben lehetsz, ez lehet a fő oka annak, hogy sokan vágyakoznak arra, hogy a közvetlen közeledben legyenek. Kiváló a mai nap komolyabb megbeszélésekre, üzletkötésre, amihez a nevedet adod, roppant sikeres lehet.

Bak
XII. 22. – I. 19.

A környezetedben vannak olyanok, akik meg tudnának fojtani egy kanál vízben. Fontos, hogy ne folyamodj olyan dolgokhoz, amelyekkel másnak árthatsz. Még akkor is tartózkodj a panaszkodástól, ha úgy érzed, neked van igazad, mert a dolgok másként alakulnak, mint ahogyan szeretnéd.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy a mai napon körülötted forog az egész világ. A környezetedben többen leshetik a gondolataidat, és lesz, aki olyan dolgokat mond, amelytől úgy érezheted, mintha hájjal kenegetnének. Kis házi kedvenc boldoggá tehet.

Halak
II. 19. – III. 20.

Murphy törvénye érvényes lehet a mai napra, miszerint ami el tud romlani, az el is fog. És ez ellen sajnos nem tehetsz semmit. A szerelmi kapcsolat alakulása miatt talán boldogságodban két lépéssel a föld felett lebeghetsz. A munkában átmeneti nehézség merülhet föl.