Horoszkóp 2018. augusztus 3.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Összességében kellemes lehet ez a mai nap, amikor több dolog alakulhat úgy, ahogyan azt szeretnéd. A régi párkapcsolatokra is a kiegyensúlyozottság lehet a jellemző. Sőt, az is lehet, hogy a társad mindent megtesz most kettőtökért.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Kedvez a mai nap mindenféle külfölddel kapcsolatos ügynek. Utazás során kellemes élmények érhetnek, amelyek feldobottá tehetnek. A megérzéseid átlagon felül jól működhetnek, amelyre hallgatnod kellene, mert így kerülhetsz el egy nehéz helyzetet.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A munkában, megélhetésben most úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt szeretnéd. Ha van olyan problémád, amely már jó ideje, akkor eljött a pillanat, hogy ezt megbeszéld azzal, akivel kell. Mert még a legnehezebb gond is felszámolható.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Olyan esemény történhet a mai napon, amikor teljesen más színben láthatod a világot. Ha tanulmányokat folytatsz, nem lesz okod panaszra, mert a rendkívüli kreativitásodnak köszönhetően fantasztikus eredményeket érhetsz el.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Olyan dolog juthat el a fülecskédbe, amelynek hatására elgondolkodhatsz, és talán változtatni fogsz az életeden. Megtörténhet, hogy olyasmit fogsz viselni, amelyről mások azt mondják, védelmet nyújt, és szerencsét hoz. Ha hiszel benne, így is lesz.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A környezetedben van olyan személy, akinek a kedvessége, a jóindulata meglep. De az is lehet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, akinek a társaságában jól érezheted magad. A szerelmi viszonyok lassan fordulóponthoz érkeznek.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A munkában, megélhetésben történhetnek olyan események, amelyek miatt könnyebbnek érezheted az életed. Ha szülő vagy, fontos, hogy következetés légy. Ellenkező esetben kicsúszhat az irányítás a kezedből, amit nehezen viselhetsz.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Akkor érhetsz el sikereket az életnek több területén, ha nem erőszakoskodsz. Ha képes leszel másokhoz alkalmazkodni, akkor elkerülhetsz egy olyan helyzetet, amely akár meg is betegíthet. A nagyobb vásárlásokat érdemes lenne elhalasztani.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Időnként elhatalmasodhat rajtad a szorongás érzése. Amelyet feloldhatsz azzal, ha mindarról beszélsz valakivel, ami foglalkoztat. Mert olyan tanácsot kaphatsz, amelyet ha megfogadsz, az életet könnyebbnek és élhetőbbnek érezheted.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Mindig értetlenül álltál az irigy és rosszindulatú emberek viselkedése előtt. Így lehetsz ezzel a mai napon is. De olyan hihetetlenül nagy erővel és energiával rendelkezel, hogy ezeket az embereket pillanatokat alatt a helyükre teheted.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Megtapasztalhatod a mai napon a vonzás törvényét, mert amire gondolsz, az pillanatok alatt megtörténik. Ezért, ha ezt tudatosan alkalmazod, akkor könnyedén elérhetsz bármit. Ha párkapcsolatban élsz, kitalálhatod a társad gondolatát is.

Halak
II. 19. – III. 20.

A munkában, megélhetésben érhetsz el olyan eredményt, amelyre vágyakozol. Ha állásinterjúra készülsz, nem kell izgulnod, mert te lehetsz a befutó. Ha vásárolsz, értéktárgyaidra jobban ügyelj, mert meglophatnak.