Horoszkóp 2018. augusztus 2.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Bátran foglalkozhatsz a mai napon nehéz, megerőltető munkákkal. Alaposságod révén hamar végére járhatsz mindenféle dolognak. Ha szívesebben lennél egyedül, akkor erre is lehetőséget kínálhat neked most a sors. Testmozgásról ne feledkezz meg.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy új célokat tűzöl ki és megpróbálod erre másokat, főleg a közvetlen környezetedben élőket is rábeszélni. A konyhában is fantasztikusat alkothatsz a mai napon!

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a mai napon a sors, akit akkor szeretnél csak látni, amikor a hátad közepét. Próbálj meg higgadt maradni, és elkerülni azoknak az embereknek a társaságát, akik energiavámpír módjára viselkednek.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Olyan valakire lehetsz féltékeny a mai napon, aki teljesen ártatlan. Ezzel pedig a meglévő kapcsolatodat rombolhatod, ráadásul nevetségessé is teheted saját magadat. Nagyobb vásárlás bonyolítására kiváló ez a nap. Tölts több időt a természetben.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Jobban kellene vigyáznod magadra. Nem baj, ha önzőnek fognak titulálni emiatt, ne törődj vele. Csak a saját érdekeidet tarts most szem előtt. Hajlamossá válhatsz az álmodozásra, ami nem baj. Mert még az is lehet, hogy az álmok idővel valóra válnak…

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Bármennyire a realitások embere vagy, a mai napon hallgass inkább a megérzéseidre, amelyek tökéletesen működnek. A közvetlen környezetedben van az a személy, akit felbosszanthatsz, vagy megbotránkoztathatod. Közlekedéskor légy óvatosabb.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Hajlamossá válhatsz a mai napon a konok viselkedésre, amely a párkapcsolatodat alapjaiban rengetheti meg. Ha alkalmazkodni tudnál, akkor minden másként alakulna. Itt az ideje, hogy mérlegre tedd a magánéletedet, és ennek hatására cselekedj.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Annyira felfokozott érzelmekkel reagálhatsz mindenkire és általában az élet dolgaira, hogy a nap végére annyira kimerült lehetsz, hogy úgy zuhansz be az ágyba, mint ahogyan eldől egy zsák krumpli. Balesetveszélyes a nap, nézz a lábad elé!

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Mélyről jövő érzések törhetnek felszínre, heves átéléseket idézve elő. Most megértheted a tudatalatti hajtóerők mibenlétét. Kulturális program során olyan élmények érhetnek, amelyek miatt lelkileg, szellemileg feldobott állapotba kerülsz.

Bak
XII. 22. – I. 19.

A rejtett, titokzatos dolgok iránt vagy most fogékonyabb, ezért fordulhat elő, hogy nagyobb érdeklődést mutatsz az ezotéria iránt. Balesetveszélyes a mai nap, amikor még egy kenőkéssel is megvághatod magad. Nagyobb vásárlást ma bonyolíts.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Rendkívül együtt érző lehetsz a mai napon másokkal szemben. Ha ki akarsz kapcsolódni próbálj olvasni, menj moziba, színházba, meditálj. Pénzedre sokkal jobban vigyázz.

Halak
II. 19. – III. 20.

Ma mindenkivel könnyedén egy hullámhosszra kerülhetsz, és nem akarsz semmiféle vitába bocsátkozni. Most elsimíthatod az esetleges nézeteltéréseket. Bátran mesélj az érzéseidről a kiszemeltednek. Kipróbálhatnál ma egy új édesség receptet is!