Horoszkóp 2018. július 30.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Hajlamossá válhatsz a mai napon a túlzásokra, és ennek hatására olyan dolgokra ragadtathatod magad, amely miatt a későbbiekben szégyenkezhetsz. Felettesedről vagy jót mondj, vagy semmit. Ha házas vagy, egyik pillanatról a másikra alakulhat ki veszekedés.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Kolléga az idegeiden táncolhat. De az is lehet, hogy olyan munka szakadhat a nyakadba, amelynek elvégzése nem tartozik a könnyű feladatok közé. Kollégával szemben légy távolságtartó, mert amit most elárulsz neki, azzal később visszaélhet.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A szerelmi kapcsolatokban elfogadhatatlan helyzet alakulhat ki, elsősorban a partnered részéről. Amennyiben szülő vagy, gyermeked sem fogad szót neked, ami miatt az idegeid megfeszülhetnek. Egészségedre sokkal jobban kellene ügyelned.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A házasságokban vitára kerülhet sor. A régi mondás soha nem volt még aktuálisabb, mint most, miszerint okos enged… Ingatlannal, családtaggal kapcsolatban is feszült helyzet jöhet létre. Ha meg tudod őrizni a hidegvéred, minden az elképzeléseid szerint alakulhat.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A munkahelyeden úgy érezheted, mintha lőporos hordón ülnél. Próbálj meg a mai napon mindenkitől nagyobb távolságot tartani, így elkerülheted, hogy őrültnek bátran nevezhető helyzetbe kerülj. Ha orvosi vizsgálatra kerülne sor, ne aggódj!

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Hajlamossá válhatsz a mai napon a túlzásokra, amely a magánéletedet teheti feszültté, és olyan helyzet jöhet létre, amit nagyon nem szeretnél. Ha szülő vagy, akkor gyermeked miatt elragadtatottságot érezhetsz. Az a fontos, hogy ne dicsekedj, bármilyen büszke vagy.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy a mai napon kísért a múlt. Olyan dolgok merülhetnek föl, olyan személyekkel hozhat össze a sors, akik régen fontosak voltak, nagy szerepet játszottak az életedben. Tévedés miatt mélyebben zsebbe kell nyúlnod. A szabályokat tartsd be!

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy olyan titok juthat a tudomásodra, amelyet meg kellene őrizned, mert ha továbbadod, abból nagyon kellemetlen helyzet alakulhat ki. Ráadásul elveszítheted egy olyan személy barátságát, akire a következő időben nagy szükséged lehet.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ha a mai napon nem az anyagiak játsszák az életedben a főszerepet, akkor nem lesz okod panaszra. Ha házas vagy, társadnak munkával, megélhetéssel kapcsolatos gondjai miatt a te ráncaid is szaporodhatnak. Ha szülő vagy, csemetédre büszke lehetsz.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Vigyázz, hogy a mai napon nehogy megsérülj! Megtörténhet, hogy emésztési zavarok alakulhatnak ki a zaklatott lelkiállapotod miatt. Legjobb, ha nem eszel semmit, amikor ideges vagy elcsigázott vagy, így elkerülheted a rossz közérzetet.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Kissé veszekedős hangulatban lehetsz, amikor úgy érezheted, meg kell védened a hitedet, mintha a becsületed forogna kockán. Ha meg kell győznöd valakit valamiről, akkor lesz hozzá elég önbizalmad, csak óvakodj az öntelt tudálékoskodástól.

Halak
II. 19. – III. 20.

Elmerülhetsz az álmok birodalmában, és olyan dolgokat képzelsz, amelynek semmiféle valóságalapja nincsen. Próbálj meg a realitások talaján maradni, így elkerülheted a nagyobb csalódást, a kiábrándulást. Pénzedre sokkal jobban vigyázz.