Horoszkóp 2018. július 29.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Összességében pompás napod lesz, amikor több dolog alakulhat a kedved szerint. De az is megeshet, hogy olyan valaki dicsérhet meg, akinek a szava sokat jelenthet a számodra. Aki korábban szemtelen volt veled, annak a viselkedése megváltozhat.

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon sokkal alaposabb vagy, mint korábban bármikor. Ez lehet az oka, hogy olyan dolognak járhatsz a végére, amely talán már jó ideje foglalkoztathat. Megeshet, hogy ma jobban élvezed a helyzetet, ha egyedül vagy, mintha társaságban lennél.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Nyugodt, elmélyült, józan lelkiállapotban lehetsz a mai napon, de nem vagy lehangolt. Érzelmi életed is egyensúlyba kerülhet, amely miatt remekül érezheted magad a bőrödben. Pénzügyekkel érdemes ma foglalkozni, mert az életnek ezen a területén a helyzet magaslatán állhatsz.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Képes vagy elfogulatlanul kezelni és szemlélni önmagadat és az érzelmeidet. Jó alkalom kínálkozik arra, hogy elgondolkodj a dolgaidról vagy a problémádat megbeszéld idősebb, vagy tiszteletreméltó személlyel. Utazás jól sikerülhet.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy a mai napon megnehezülhet a kapcsolattartás. Akár még szakításra is sor kerülhet. Az lenne a legjobb, ha a mai napon nem hoznál fontos döntést, mert most nem látsz tisztán, és később ezt a tettedet nagyon megbánhatod.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai napon hajlamossá válhatsz mindent a sötétebbik oldalról látni. Ebbe benne vagy te, saját magad, valamint mások is. Talán az egész világ is. Ne szívd annyira mellre a dolgokat, mert semmi sem olyan tragikus, mint amilyennek elsőre látszik.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Az a fontos, hogy ne hozz olyan döntést, amely a magánéleteddel, a párkapcsolatoddal van összefüggésben. Olyan valakivel hozhat össze a sors, aki miatt izgalomba jöhetsz és közben nyitottá válhatsz az új élményekre, új eszmékre.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy kedved támadhat új célkitűzésekre és irányvonalak keresztülvitelére és megpróbálhatod a többieket is rábeszélni erre. Ha társaságban töltöd a napodat, akkor nagyon jól érezheted magad, és másokra is jó hatást gyakorolhatsz.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Váratlan meglepetések boríthatják fel a mára betervezett programjaidat vagy a szokásos rutint, de valószínűleg jól fogsz tudni alkalmazkodni hozzájuk. Ha szülő vagy, megeshet, hogy csemetéd miatt az idegeid megfeszülnek. Próbálj vele őszintén beszélni.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Nem könnyű veled az élet. Olyan dolgokat tarthatsz fontosnak, amelyekkel mások nem értenek egyet. Ebből olyan feszült helyzet jöhet létre, hogy akár egy lényeges kapcsolatod meg is szakadhat. Nyaralás, utazás, nagyobb vásárlás jól sikerülhet.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Valakinek a konoksága miatt kinyílhat a kisbicska a zsebedben. De az is megeshet, hogy olyan hír jut el a fülecskédbe, amelyek miatt hirtelen feszültté válhatsz. Nem eszik azonban olyan forrón a kását: vagyis minden változik, semmi nem alakul úgy, ahogy most látszik.

Halak
II. 19. – III. 20.

Érdemes lenne a mai napot a rokonaiddal, a szeretteiddel tölteni, mert ők azok, akik feltölthetik lemerülőben lévő energiaraktáraidat. Ha strandolsz, nyaralsz, akkor pompásan érezheted magad. A falatozást ne vidd túlzásba, mert ma még a levegő is hizlal…